Marmara Üni. Güncel Tüp Bebek Sürecim 🐣

Bende bilmiyorum ya ama o kadar ilac kullandim cogu ozel ilaclar ama tutmadi burda okuyorum sadcee progestan kullananda tutyoo ona cok odaklanmamk lazm
Benden MR istendi 1 aydır sonucun çıkmasını bekliyorum çok moralim bozuldu. herşey neden bukadar yavaş ilerliyor anlamıyorum

Merhabalar size daha öncede birkaç soru sormuştum.bende Marmara da tedaviye başlamak için gerekli evrakları toparladım yarın sabah vereceğim.bundan sonra dahiliye vs yazmışsınız oralarda da tahlilmi yapılıyor ona göre mi evrak veriliyor akciğer filmi falan bunlarmı isteniyor.birde bu evrakları verdikten sonra raporun çıkma süreci ne kadar sürüyor

Yok oyle film falan istenmedi psikiyatri duygularimi sordu neler hissediyorsun falan dedi dahiliye onceki kan sonuclarima bakti seker bakilmadigi icin seker icin kan verdim o kadar evraklari teslim ettikten sonra heme halloluyor heralde ilk adette baslaniyor tedaviye

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hemen cevap veriyorsunuz.

Bu hastaneden rapor alan varmı acaba ? Şartları neler?
Merhabalar ben tüp bebek tedavisi için başvurdum Marmara ya ama yasa değişmiş ilk olarak aşılama yapılması gerekiyormuş.evraklarimi hazırladım cuma günü aşılama yapılacak.sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya calisayim

ben size özelden yazıyorum :)

Ben dışarda kistlerim için ameliyat olup tekraran devlette tüp bebek için gitmek istiyorum, acaba bu yaptırdığımız testler ne zamana kadar geçerli?. Tüm bölümleri tek tek gezdim kağıtları toparladım. Ama hoca tüp bebek yapamam deyince yarım kaldı.
İkinci sorum, hastane laboratuvarı nasıl? Yumurtaların kalitesi nasıl oluyor ? İlgililer mi acaba bu konuda?

Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum

Rahim ağzı kanseri başlangıcı vardı

Maalesef aradım ama hiçbirinde yok.tek tek bütün eczaneleri arayacağım.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.simdi Perşembeye kadar size günler yıl gibi geliyordur.hayirli güzel haber almanızı dilerim Allah tan.Güzel haberleri bekliyoruz

Amiiiiin inşallah sizde güzel haberler alırsınız. Tesekkur ederım

Yok kuzum test gunum yarin ama negatif %90 3 gundur test yapiyorum olsa cikardi silik falan hayirlisi insallah

Rabbim hayirlisiyla guzel sonuclar almamizi nasip etsin hepimize

Rahim filmi istedilermi Marmara araştırma da hsg cekiliyormu ben raporsuz baslamk istiyorum fiyat ne kadar çıkıyor tahmini hangi doktoru önerirsin

Rahim filmi istedilermi Marmara araştırma da hsg cekiliyormu ben raporsuz baslamk istiyorum fiyat ne kadar çıkıyor tahmini hangi doktoru önerirsin
İstediler ama marmara cekmiyordu zeynep kamile yonlendirdi ben özelde cektirdim fiyatlar suan aklimda degil olsa bile 2 sene gecti uzerinden kac kati artmistir Allh bilir doktor olarak ben suna kabil kucura gitmistim hla ordaysa oneririm cok tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…