Marmara Üni. Güncel Tüp Bebek Sürecim 🐣

Çok teşekkürler çok güzel anlatmışsın nere bu hastane

Elinizde cetrodite ilacı olan var mı acaba çok acil tedaviye bu perşembe başlıcaz

Merhaba. Ben bir şeyi merak ediyorum. Özel hastanede tüp bebek yaptıranlar yumurta toplandıktan sonra belli sürelerde arandıklarını söylüyorlar sayı ve gelişimleri hakkında, devlet hastanesinde de size bu sekilde haber verildi mi?

Merhaba hakkinizda hayirlisi olsun rabbim hayirlisyla kolaylastirarak bizleri evlat sahibi etsin bende suan marmarada tedavideyim oxotide basladim ayni surecteyiz peki tutmamasi icin sebep ne gosterildi ya da ozel degilse sorun neydi

Merhaba hakkinizda hayirlisi olsun rabbim hayirlisyla kolaylastirarak bizleri evlat sahibi etsin bende suan marmarada tedavideyim oxotide basladim ayni surecteyiz peki tutmamasi icin sebep ne gosterildi ya da ozel degilse sorun neydi
Bende pcos var ama ileri derecede degil yumurtlamalarim falan duzenli oluyodu asilamada falan oyle ileri derece degil yani baskada birsey yok sebebsiz gibi birsey doktor negatifi gordukten sonra konusmak icin cagirdi orda tup bebek sansinin %60 oldugunu soyledi bide benim embriyolar 3. Gune kadar cok guzel gelmis olmasi gerektiginden bile iyimis ama 4. Ve 5. Gun biraz gelisimi yavaslamis labrotuvar ortami sonucta o yuzden 2. Transferi 3. Gun yapmayi planladi hayirlisiyla insallah sizin doktor kimdi

Tevfik beyle devam ediyoruz ama malum suan asistanlar bakiyor sizinki kimdi tekrar basladinz mi hayirlisi olsun hakkimizda tabi hersy nasip

Tevfik beyle devam ediyoruz ama malum suan asistanlar bakiyor sizinki kimdi tekrar basladinz mi hayirlisi olsun hakkimizda tabi hersy nasip
Tüp bebekte aslinda asistanlar bakmiyodu benim bildigim ben Suna hanimin hastasiyim hep ona muayne oldum bugun tekrar basladik hayirlisiyla

Tüp bebekte aslinda asistanlar bakmiyodu benim bildigim ben Suna hanimin hastasiyim hep ona muayne oldum bugun tekrar basladik hayirlisiyla
Yok asistanlar bakiyor yumurta toplama ve tranferi tevfik hoca yapti hayirli ugurlu olsun sanada guzel haberler alirsin ❤

Yok asistanlar bakiyor yumurta toplama ve tranferi tevfik hoca yapti hayirli ugurlu olsun sanada guzel haberler alirsin ❤
Anladim doktordan doktora degisiyor demekki ne zaman transfer oldu sizin ?

Evet persembe transfer oldum bugun 4. Gunum hayirlisyla sen yumurtalari mi buyutyorsun simdi
Ay hadi hayirlisi olsun hakkinizda kacinci gun embriyosu benim evet bu aksam basladim igneye cuma gunu kontrol var ins

Amin canm 5.gun embriyosu hayirlisyla ilac ne kullaniyorsun acaba suna hanimin yontemi nasl ama tevfik hocada cok biligi suphem yok

Amin canm 5.gun embriyosu hayirlisyla ilac ne kullaniyorsun acaba suna hanimin yontemi nasl ama tevfik hocada cok biligi suphem yok
Suna hanim ocakta arete women diye bir vitamin onermisti bana hem folik asit var hemde bircok vitamin onu kullaniyorum d vitaminini kullaniyorum dun de gonalf basladim iste ocakta transferden sonra da progestan dex - oksapar - lutinus - folik asit kullandim yine oyle olur buyuk ihtimal

Ya br cok kiside duydum transferden sonra ilk denememde tranaferden sonra progesran dex-oksapar- progesran fitil- estrofem -folik asit kullanmadm ama tevfik hoca hic birni vermedi sadece progestan fitil ve estrofem verdi br de aksamlari coraspin aliyorm o kdr

Bende bilmiyorum ya ama o kadar ilac kullandim cogu ozel ilaclar ama tutmadi burda okuyorum sadcee progestan kullananda tutyoo ona cok odaklanmamk lazm

Bende bilmiyorum ya ama o kadar ilac kullandim cogu ozel ilaclar ama tutmadi burda okuyorum sadcee progestan kullananda tutyoo ona cok odaklanmamk lazm
Benmde ilkinde cok ilac igne kullandim olmamisti nasip neyse o olcak hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…