marmara ereglisinde yaşayanlar

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
arkadaslar yatırım icin ordaki arsaları inceliyorum dereagazı mevki özellikle denize yakn simdi 150 mk icin 38 ytl diyende var 70 diyende uygun bi arsa almak istiyorm yatırımlık dursun orada yasayan arsa alan varsa bana fikrini sunabilir mi bide e 5 e yakın yani deniz tarafında olanlar daha pahalı ama e5 ten önce olanlar sanırım daha uygn kısacası yardım bekliyorum....

Yalnız orda bi deprem olursa çok pis olur.
Başka bi yere yatırın bence ne yatırıyorsanız.

3. havalimanı taraflarına filan bakın derim
hem fiyatlar makul hemde bugun yarın degerlenecek orası
gecen yaz babamlar 50 bıne arsa aldılar
6 ay sonra 80 alıcı cıktı vermedıler
satmayı dusunmuyor 10 sene sonra asıl degerı gorur dıyorlar
baya gıderı var
babam suanda oraya 1 baraka yaptı bırde bahce ektı
pıknıge gıdıyoruz bızde sık sık oraya :KK70:

Birincisi deprem bölgesi,ikinci 2 yıl kadar orda yasadım.Bir tek yazı cekılebilir,Yerleşmicem yatırım ıcın dıyorsanız ıyı yatırımolabilir ama yerleşecekseniz aman Allah korusun :KK22:

canlar ben istanbulda yasıyorum hani en fazla 30 binim var o yüzden yerleşim icin degil aslında alıyımda dursun belki 20 yıl sonra kendime villa yaparım diye düsündün yada 5 10 sene sonra ii bi para olur satarım 2 köprü olayı tam nerde ki silivri ve arnavutköy civarı diye biliyorum ben arnavutköyde zaten arsalar cok pahalı silivirdede istimlak edlir devlet alır dşye korkuyorum hani deragazı mevki en azından denizlik yazın ii diye ii para eder diye düsündüm ama marmara ereglisind ebaska semt varsa bildiginiz onlarınd aadını yazın bakıyım fiyatlarına

marmaraereğlisinde yazlığımız var al derim 3 yıl önce almıştık ama devamlı artış gösteriyor fiyatları yatırım yapıcam diyosanda deniz kenarından al e5ten öncesi pek önem vermiyolar yol sıkıntı olur ilerde ev yapar otururum diyorsan.

marmaraereğlisinde yazlığımız var al derim 3 yıl önce almıştık ama devamlı artış gösteriyor fiyatları yatırım yapıcam diyosanda deniz kenarından al e5ten öncesi pek önem vermiyolar yol sıkıntı olur ilerde ev yapar otururum diyorsan.
peki arsamı aldınız ev mi bide arsa fiyatları ne kadar genel olarak

karadeniz otoyolunun gectigi sile ve sahil kouleri civarina da bakabilirsiniz 30 bine verilir mi bilmiyorum ama

X