• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

marley yüzeyler nasıl temizlenir?

LightOfGod

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
178
20
298
arkadaşlar benim oturduğum evin yerleri marley denilen bir şey ile kaplı. açıkçası ben ilk defa böyle bir zeminde oturuyorum bu yüzden ne yapacağımı şaşırdım. yerlerde siyah siyah lekeler oluyor ne yaptıysam çıkmadı. fotoğraflarını çekip en kısa sürede paylaşmaya çalışıcam ama çok moralim bozuldu açıkcası. halım büyük ama halımında kaplayamadığı yerler var. sanki üstüne zift dökülmüş gibi benek benekler. :KK43: umarım bir çözümü olan vardır

Son düzenleyen: Moderatör:
marley döşenmesi sırasında betona zift sürülüyodu.sanırım o lekeler o zamandan kalmıştır.tinerle çıkarmayı deneyin.biraz zahmetli olabilir ama hepsiyle noktasal olarak uğraşmak.bazen yeni asfalt dökülen yola girince arabalarda olurya o zaman mazot benzin gibi şeylerle temizliyolar galiba ama çok bilmiyorum.

marley döşenmesi sırasında betona zift sürülüyodu.sanırım o lekeler o zamandan kalmıştır.tinerle çıkarmayı deneyin.biraz zahmetli olabilir ama hepsiyle noktasal olarak uğraşmak.bazen yeni asfalt dökülen yola girince arabalarda olurya o zaman mazot benzin gibi şeylerle temizliyolar galiba ama çok bilmiyorum.

verdiğiniz cevap için teşekkür ederim ya aslında ben eve taşındığımda da böyle lekeler vardı ama koltukları hareket ettirdikçe yada halıları kaldırınca farkediyorum yeni yeni olanlarda var. ve çok kötü gözüküyor. tiner ile çıkartmayı denicem :) inşallah işe yarar

canım önceden bizde öyle bi evde oturmuştuk ve annem her büyük temizlikde halıları kaldırır hani şu araba yıkanan fırçalar varya onunla çamaşır suyunu biraz sulandırıp fırçalardı ve pırıl pırıl olurdu dene bence

Back
X