Marlboro light satilmiyor mu artik?

Satılıyor tabiki

Mentollu icenler kalkti biliyosunuz artik ne kullaniyosunuz? Marlboro light satiliyor mu hala
hay derdınızı seveyım :KK70: alemsınız ya dayanamadım guldum kusura bakmayın gercekten
bır tekel yok mu soracagınız
sigara saglıga cevreye zararlı ıcmeyın su meretı ya

O markanın o ürünü satmaması imkansıza eş değerdir ya kapatıp gitsinler :KK49:

Bizde rahat ederiz belki

ne birakcam sigarayi off..azonce issiz lisans mezunu arkadaşa asgari ucretle calisabilecegi yerler önerdim içim ezilerek..
sigarayi yasaklayacaklarina issizligi yasaklasınlar :KK43:
Zaten istesende bırakamazsın :) burada kac posta yazdım sigara bırakılmaz hatta 10 sene de inandırıcı bir rakam degil. 10 sene sonra başlıyorlar. Bilim keske bu konuda kesin net bisey bulsa😁😁😁🤣

Zaten istesende bırakamazsın :) burada kac posta yazdım sigara bırakılmaz hatta 10 sene de inandırıcı bir rakam degil. 10 sene sonra başlıyorlar. Bilim keske bu konuda kesin net bisey bulsa😁😁😁🤣
Ya sigarayı teşvik etmek istemem ama ne var bu sigarada?uyuşturucu kullanmiyoruz alkol kullanmiyoruz işsizlik heryerde zaten .yollarda trafikte mazot kokulariyla kafa oluyoruz.işlenmiş gıdalarla besleniyoruz..eee şimdi sigarayı bırakınca ne değişecek?
Mutlu olcaksaniz söyleyeyim sigara beni bıraktı. .marlb light aylardir 18 tl zaten.
2020 nin ilk paketini bugun aldım 2 3hafta daha almam paket istesemde alamam.

Light yazmiyordu pakette benimde dikkatimi çekti. Bi sigara keyfimiz vardi onu da aldilar elimizden nalçaklar😂😂

sende gecenin şu saati bunu dert ettin ve kkya bir konu acayım dedin he mi?
ula şu kafaları neyle yakaliyonuz? gerçekten bende artık bu kadar dertsiz olmak istiyorum.
ipimle kuşağım sigaramla çakmağım demek istiyorum. :KK14:

sende gecenin şu saati bunu dert ettin ve kkya bir konu acayım dedin he mi?
ula şu kafaları neyle yakaliyonuz? gerçekten bende artık bu kadar dertsiz olmak istiyorum.
ipimle kuşağım sigaramla çakmağım demek istiyorum. :KK14:
Sen içme yeğenimize dokunur ben içerim senin yerine😉

Ya sigarayı teşvik etmek istemem ama ne var bu sigarada?uyuşturucu kullanmiyoruz alkol kullanmiyoruz işsizlik heryerde zaten .yollarda trafikte mazot kokulariyla kafa oluyoruz.işlenmiş gıdalarla besleniyoruz..eee şimdi sigarayı bırakınca ne değişecek?
Mutlu olcaksaniz söyleyeyim sigara beni bıraktı. .marlb light aylardir 18 tl zaten.
2020 nin ilk paketini bugun aldım 2 3hafta daha almam paket istesemde alamam.

Light yazmiyordu pakette benimde dikkatimi çekti. Bi sigara keyfimiz vardi onu da aldilar elimizden nalçaklar😂😂
Mutlu oldum tabi..herkes kurtulsa bu lanetten keske ama ben umudumu kaybettim. Suan içemiyorum hamileyim diye zaten ama simdi de hamilelik takvimine bakiyorum . Bebegin dogmasina su kadar gun kaldi diyor. Aa sigara icmeme bu kadar gün kaldi diye teselli ediyorum kendimi hahahahahaha🤣 sigaradaki nikotin ciddi bagimlilik yapiyor. Yanaktan alinip kana karışıyormuş. Aslinda bi yandan bu tur zamlar ile biraktirmaya çalışıyorlar insanlari ve birakanda oluyor ama icmek isteyen gidiyor tütün sariyor yine içiyor 🤣

Back
X