Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay derdınızı seveyımMentollu icenler kalkti biliyosunuz artik ne kullaniyosunuz? Marlboro light satiliyor mu hala
Sigaralar satilmiyor artik. Birakin(iz).
Bırakmak tamamen sizin elinizde ama maalesef kahve bağımlısı olarak önereceğim bir sey yok. Zira dis şartlar bırakmanizda buyuk etken.Keşke satılmasa. Anında bırakırım ve asla aramam.
Zaten istesende bırakamazsın :) burada kac posta yazdım sigara bırakılmaz hatta 10 sene de inandırıcı bir rakam degil. 10 sene sonra başlıyorlar. Bilim keske bu konuda kesin net bisey bulsane birakcam sigarayi off..azonce issiz lisans mezunu arkadaşa asgari ucretle calisabilecegi yerler önerdim içim ezilerek..
sigarayi yasaklayacaklarina issizligi yasaklasınlar![]()
Anında bırakıp asla aramayacak olsanız zaten almayip bırakırsınızKeşke satılmasa. Anında bırakırım ve asla aramam.
Ya sigarayı teşvik etmek istemem ama ne var bu sigarada?uyuşturucu kullanmiyoruz alkol kullanmiyoruz işsizlik heryerde zaten .yollarda trafikte mazot kokulariyla kafa oluyoruz.işlenmiş gıdalarla besleniyoruz..eee şimdi sigarayı bırakınca ne değişecek?Zaten istesende bırakamazsın :) burada kac posta yazdım sigara bırakılmaz hatta 10 sene de inandırıcı bir rakam degil. 10 sene sonra başlıyorlar. Bilim keske bu konuda kesin net bisey bulsa![]()
Sen içme yeğenimize dokunur ben içerim senin yerinesende gecenin şu saati bunu dert ettin ve kkya bir konu acayım dedin he mi?
ula şu kafaları neyle yakaliyonuz? gerçekten bende artık bu kadar dertsiz olmak istiyorum.
ipimle kuşağım sigaramla çakmağım demek istiyorum.![]()
Mutlu oldum tabi..herkes kurtulsa bu lanetten keske ama ben umudumu kaybettim. Suan içemiyorum hamileyim diye zaten ama simdi de hamilelik takvimine bakiyorum . Bebegin dogmasina su kadar gun kaldi diyor. Aa sigara icmeme bu kadar gün kaldi diye teselli ediyorum kendimi hahahahahahaYa sigarayı teşvik etmek istemem ama ne var bu sigarada?uyuşturucu kullanmiyoruz alkol kullanmiyoruz işsizlik heryerde zaten .yollarda trafikte mazot kokulariyla kafa oluyoruz.işlenmiş gıdalarla besleniyoruz..eee şimdi sigarayı bırakınca ne değişecek?
Mutlu olcaksaniz söyleyeyim sigara beni bıraktı. .marlb light aylardir 18 tl zaten.
2020 nin ilk paketini bugun aldım 2 3hafta daha almam paket istesemde alamam.
Light yazmiyordu pakette benimde dikkatimi çekti. Bi sigara keyfimiz vardi onu da aldilar elimizden nalçaklar![]()
Mentollu icenler kalkti biliyosunuz artik ne kullaniyosunuz? Marlboro light satiliyor mu hala