- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sevgilim06
-
merhaba arkadaşlar...
marketlerde çalışan veya daha önce çalışmış olan arkadaşlar çalışma koşullarınız nasıl?ne kadar maaşınız var? izin gününüz nasıl?
size nasıl davranıyorlar?iyi ve ya kötü yanları nedir? kaç saat çalışıyorsunuz? bilginizi tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfennn
iş başvurusu yaptım tahtakele diye biryere bütün herşey satılıyor giyim gıda kozmetik hırdavat beyazeşya gibi.
evimin karsınızda işe alınıtım diye düşünüyorum..ama ilk olarak nereye verirler bilmiyorum
bende önermiyorum, hani bilindik kipa,migros,tanasa vs olsa bi derece . büyük marketler çalışanların haklarını koruyup , bi saat fazla mesaiyi ücretine yansıtıyorlar ama tahtakale ne bilim çok dandik bir yer. belkide yanlış düşünüyorum ama sanki yaşı ufak kızları alıp az parayla çok çalıştırıp kullanıyorlar gibime geliyor...
kasaya vermezler tahtakalede.. genelde işyerı sahıbı oturuyor kasada. buyuk uc-bes kasalı bıyerse bılememde bızım burdakı tek kasalı bımılyoncu gıbı ıvırzıvır herseyı satan bıyer.. dene begenmezsen cıkarsın kaybedecegın bısey yok sonucta..
bütün gün ayakta kalıcaksın.
yemek saatlerın duzensız
ızınlerın haftaıcı bırgun olacak
mesaı saatlerın duzensız
maasın duzensız
saçmasapan bı iş işte.
Harcama kendını oralarda derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?