• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marketlerde Çalışanlar..

sevgilim06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.315
84
78
merhaba arkadaşlar...
marketlerde çalışan veya daha önce çalışmış olan arkadaşlar çalışma koşullarınız nasıl?ne kadar maaşınız var? izin gününüz nasıl?
size nasıl davranıyorlar?iyi ve ya kötü yanları nedir? kaç saat çalışıyorsunuz? bilginizi tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfennn:72:

çalışmadım ama çalışan bi tanıdığım vardı
asgari ücret alıyodu
gece 10.10.30 a kadar çalışıyo hafta sonları yine çalışıyo
hafta da 1 gün tatil yapıyo oda çarşamba günü oluyodu

merhaba arkadaşlar...
marketlerde çalışan veya daha önce çalışmış olan arkadaşlar çalışma koşullarınız nasıl?ne kadar maaşınız var? izin gününüz nasıl?
size nasıl davranıyorlar?iyi ve ya kötü yanları nedir? kaç saat çalışıyorsunuz? bilginizi tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfennn:72:

markette ne iş yapacaksın canm ona göre bilgi vereceğim sana
canm ben öğrenciyken marketlerde sucak sattım
eğer kasada duracaksan veya reyon düzelteceksen işin şansa kalmış her hafta ayrı markete gidiyordum...bazı müdürler kasadaki kızlara bağırıp hakaret ediyorlardı buna bile şahit oldum..yemek burdan diyorlardı ma yemekler yenmiyordu çoğu zaman koskaca adamlar kuru ekmek yiyorlardı..tabi güzel yerlerde var..asgari ücertten fazlasını vereceklerini sanmıyorum ayrıca haftda 1 gün izin..gittiğim marketler bu konuda çok katıydı hasta olmalara falan..umarım peynircide çalışmayacaksındır şartları ağır anlattığım yer peynirciyi

Son düzenleme:
iş başvurusu yaptım tahtakele diye biryere bütün herşey satılıyor giyim gıda kozmetik hırdavat beyazeşya gibi.

evimin karsınızda işe alınıtım diye düşünüyorum..ama ilk olarak nereye verirler bilmiyorum

bende önermiyorum, hani bilindik kipa,migros,tanasa vs olsa bi derece . büyük marketler çalışanların haklarını koruyup , bi saat fazla mesaiyi ücretine yansıtıyorlar ama tahtakale ne bilim çok dandik bir yer. belkide yanlış düşünüyorum ama sanki yaşı ufak kızları alıp az parayla çok çalıştırıp kullanıyorlar gibime geliyor...

iş başvurusu yaptım tahtakele diye biryere bütün herşey satılıyor giyim gıda kozmetik hırdavat beyazeşya gibi.

evimin karsınızda işe alınıtım diye düşünüyorum..ama ilk olarak nereye verirler bilmiyorum

kasaya vermezler tahtakalede.. genelde işyerı sahıbı oturuyor kasada. buyuk uc-bes kasalı bıyerse bılememde bızım burdakı tek kasalı bımılyoncu gıbı ıvırzıvır herseyı satan bıyer.. dene begenmezsen cıkarsın kaybedecegın bısey yok sonucta..

bütün gün ayakta kalıcaksın.
yemek saatlerın duzensız
ızınlerın haftaıcı bırgun olacak
mesaı saatlerın duzensız
maasın duzensız

saçmasapan bı iş işte.

Harcama kendını oralarda derim :19:

bende önermiyorum, hani bilindik kipa,migros,tanasa vs olsa bi derece . büyük marketler çalışanların haklarını koruyup , bi saat fazla mesaiyi ücretine yansıtıyorlar ama tahtakale ne bilim çok dandik bir yer. belkide yanlış düşünüyorum ama sanki yaşı ufak kızları alıp az parayla çok çalıştırıp kullanıyorlar gibime geliyor...

bu tahtakalespot mağazası büyük 3 katlı .. öyle 1 milyoncu gibi değil. 5-6 kasa var kozmetik şarküteri markalı giyim..gıda.. beyaz eşya satıyorlar

kasaya vermezler tahtakalede.. genelde işyerı sahıbı oturuyor kasada. buyuk uc-bes kasalı bıyerse bılememde bızım burdakı tek kasalı bımılyoncu gıbı ıvırzıvır herseyı satan bıyer.. dene begenmezsen cıkarsın kaybedecegın bısey yok sonucta..

işyeri sahibi yokki bu tahtakale spot bir sürü mağazar zinciri var ilde..yok 1 milyoncu değil. 3 katlı

valla benm evin yakınında peynirci var, kızım habire dondurma çikolata vs. isteyince biz saat başı markette:) ordaki kızlarla da kanka olduk resmen, benm kızı severler.. neyse onlara bakıyorum da çok yoruluyorlar sanki emekleri sömürülüyor:(

Marketlerden uzak dur derim.
Real'de çalışmış biri olarak asla tavsiye etmiyorum.
Çalışanlar arasındaki seviye çok düşük.
Part time diye işe alıyorlar ama 8-9 saat çalıştırıyorlar.
Yerine izin vereceğiz derlerdi takım kaptanı kafasına göre insan seçerdi.
Bir de kaprisli müşteriler üstüne cabası...
Ben 21 gün dayanabildim

öğrenciyken çalışırdım..dünyayla irtibattan geçtim,günyüzü görmesem de olur diyorsan,oturmayı da sevmiyorsan ,düzgün yemek aramıyorsan ,tatil benim neyime dersen bu iş on numara..

Bencede yorma kendini.

Bizim buralarda ramazan diye gece 1de kapaniyor marketler, bayramdada oyle.

Ne sacma alsin insanlar alacaklarini vaktinde market calisanlarinin cani yokmu, ailesi yokmu.

Avmlerde calisanlarada uzulurum hep

Yillardir avrupadaki sistemi savunurum. Aksam 5te kapanir heryer. Hadi 7olsun burda ama geceyarisina kadar olmamali

bende markette çalıştım 11-12 saat çalışıyodum yemek onlardandı haftada 1 günde izinliydim maaşta asgari ücret kadardı tabi bayramlarda çalışırsan ya da sayım v yapıldığı zaman gece çalışırsan ayrıca ek ücret veriyolardı

Back