• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marketçi Eşleri

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
168
173
Bursa
öncellikle daha önce açıldıysa özur :utangac: bakındım ama göremedim :sm_confused: bizim marketimiz var ama çok zor insanı bağlıo hiç bi yere eşimle gidemıom izmire falan yani benm eşim bu sene kpss yi kazandı inş bi yere yerleşir ve şu işten hayırlısıyla kurtarırız belki emur olursak bu kadar gelirimiz olmaz ama en azından hafta sonları çoluğum çocuğumla birlikte oluruzz bana dua edin kızlarr :Saruboceq:

sizlerdende bekliyorumm katılımlarr a.s.

ay canım işallah dualarım seninle işallah kurtulursunuz bizim de marketimiz var eşim çolum çocum oturup da nebi kah valtı ne de bir akşam yemeyi yiye biliyoruz sende bana dua et bende kurtulurum işşallah bu işten benim eşim malulen emeklilihe başvurdu işşalah olurda bizde kurtuluruz allah bakkal işleten leren yardımcısı olsun ha eyer birine çok kızıyoson o na bedduanız allah bir market versin olsun)))))))))))))

babamda markette çalışıyor. çok yorucu ve bizimle ilgilenemiyor. zor gerçekten ve artık olumlu bir tarafının olduğuna inanmıyorum.
en büyük zararı da kızına yani bana; baya bir kilo yapıyor arkadaş babanın marketinin olması. yemesi güzelde vermesi gerçekten çok zor.

Back