• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Market önünde sızan adamı piton yuttu!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$piton.jpg

Hindistan'da aşırı alkol tükettikten sonra sarhoş olup bir marketin önünde sızan adamı piton yuttu.

Gece aşırı alkolün etkisiyle bulunduğu marketin önünde uyumaya başlayan adamı yaklaşık 9 metre uzunluğundaki piton midesine indirdi.

Sabah saatlerinde durumu farkeden sokak sakinleri karşılaştıkları görüntüyle dehşete kapıldılar.

Pitonun etrafında oluşan kalabalık bu olayı fotoğraflayarak sosyal medyada paylaşması günün en çok konuşulan konulardan birisi olmasına neden oldu. cumhuriyet

zaytung haberi değil:27::27: piton ceset torbası olmuş bildiğin, yılan derisinden :37:

Nasıl yaaaaaaaaaa piton o kadar esnek miymiş? Nasıl patlamamış :D

Ya ben yılanlardan çok korkuyorum :18:

Offf..Bakamadım doğru düzgün..Adam ölmüş mü?:43:
Ne bilim kesip çıkarsalardı..

Ay fena oldum:43:

Resmen kahkaha attım :1: Yazık adama, ama yılanın o hali çok komik gözüküyor. Bir de nasıl bu pitona yaklaşmış insanlar, resimde ayakları falan gozukuyor adamların, epey yakınlar. yılan atlasa kapsa kafalarını... çok korkunç

Resmen kahkaha attım :1: Yazık adama, ama yılanın o hali çok komik gözüküyor. Bir de nasıl bu pitona yaklaşmış insanlar, resimde ayakları falan gozukuyor adamların, epey yakınlar. yılan atlasa kapsa kafalarını... çok korkunç

sanmıyorum canım, sonuçta yenice ağır alkollu bi yemek yemiş, yılancağızede ağırlık çökmüştür, o kadar çevik olamaz:1::1:

Ya ben yılanlardan çok korkuyorum :18:

Offf..Bakamadım doğru düzgün..Adam ölmüş mü?:43:
Ne bilim kesip çıkarsalardı..

Ay fena oldum:43:

bence ölmüştür canım, o kadar nasıl nefessiz kalsın ki, hatta erimeye bile başlamış olabilir:27::27:

Yılanın kıpırdayacak hali kalmamış bence :)))

Hihohi :53:

Ay ara vereyim derse dedim bunu gördüm vermez olaydım sınavda aklıma gelirse şimdi :18:

Ama nasil olur ki..
Haber dogru mu..
Madem yilan adami yuttu ; o adamlar niye boyle yakin duruyolar o yilana ben onu anlamadim.?
Acaba kandirmaca mi..
Piton yutar insani, timsah yutanini izlemistim tvde...
İnsan timsaha gore ne ki,, cerez..

Ama nasil olur ki..
Haber dogru mu..
Madem yilan adami yuttu ; o adamlar niye boyle yakin duruyolar o yilana ben onu anlamadim.?
Acaba kandirmaca mi..
Piton yutar insani, timsah yutanini izlemistim tvde...
İnsan timsaha gore ne ki,, cerez..

Ay bide timsah çıtır çıtır kırar tüm kemikleri :43:
Ben hiç izleyemiyorum böyle şeyleri ya..Bakamıyorum..

bu yılanlar sokaklarda böyle elini kolunu sallayarak gezebiliyolar mı yawwwwwwwwwwww:26:
nerde bu devlet nerde bu millet:52:

markete çikolata almaya gittiydi herhal, adamı bulunca sevindirik olmuştur. neye niyet neye kısmet:27:

bu yılanlar sokaklarda böyle elini kolunu sallayarak gezebiliyolar mı yawwwwwwwwwwww:26:
nerde bu devlet nerde bu millet:52:

markete çikolata almaya gittiydi herhal, adamı bulunca sevindirik olmuştur. neye niyet neye kısmet:27:

likörülü çikolata alcaktı, abi daha ağır bastı herhalde, bunu alayım dedi:1:

Back