• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markali ve kaliteli (H&M,Mexx,Benetton,US Polo,Esprit,Zara,Derhy)&Markalı Çantalar-Fiyat düştü

mothergroup

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
80
4
18
34
İstanbul
Merhaba Arkadaslar,
Bende artik dolabimi biraz bosaltim dedim. Elimden geldikce hic kullanilmamis ve markali ürünler secmeye calistim. Umarim begenirsiniz. Toplu alimda indirim yapilacaktir. Zararina satiyorum. Cogunu bana giymek nasip olmadi. InsAllah sizin begenerek giyersiniz......

Eklentiler

• H&M beyaz.jpg
    H&M beyaz.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 281
  • H&M Gri 2.jpg
    H&M Gri 2.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 274
  • H&M gri 1.jpg
    H&M gri 1.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 288
  • Mexx gri.jpg
    Mexx gri.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 253
  • Mexx Kahve 1.jpg
    Mexx Kahve 1.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 246
  • Mexx Kahve 2.jpg
    Mexx Kahve 2.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 257
  • Bennetton bej 1.jpg
    Bennetton bej 1.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 271
  • Benetton bej 2.jpg
    Benetton bej 2.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 228
  • Benetton kahve.jpg
    Benetton kahve.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 251
  • Benetton siyah.jpg
    Benetton siyah.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 230
Fiyatlar:
Ilk mesajimdaki ürünlerin hepsi orjinal ve hic giyilmemis (H&M,Mexx ve Benetton).
Tanesi icin 25TL düsünüyorum. Kalitesini düsünürsek gercekten cok uygun bir fiyat. Ama pazarligada acigim tabii.

Ikinci mesajimdaki ürünler (Esprit, Derhy ve US Polo) hepsi orjinal (sadece siyah elbiseden emin degilim) ve Esprit süveter disindaki hepsi hic kullanilmamis.
Derhy ve US Polo tanesi 10 TL,
Esprit süveter 5 TL.

Ücüncü mesajimdaki esarplar bana hediye geldi ama hic takmadim. pek tarzim degil. soldan saga bakarsak ilk iki esap Gülsoy ve en sagdaki Aker Sport markali.
Tanesi 10 TL.

nbor nbor
Canim, kücük Nike canta: orjinal. Kullanilmis oldugu icin fiyati sadece 15TL.

Büyük Nike Canta ve Cüzdan: Ikisi orjinal, Cantayi hic kullanmadim. Daha etiketi üzerinde. Cüzdani cok az kullandim. Ikisi takim olarak 50TL.

bu kahveyi sormuştum canım
küçük boy mu bu? uzun askısı var mı?

bir de diğer çanta için cüzdan düşünmüyorum tek başına ne kadar?

Pardon canim karistirmisim.

Kahverengi Nike canta büyük boy. Orjinal ve hic kullanilmamis. Yani resimdede görüldügü gibi askisi baya uzun. omuzuna rahatlikla takabilirsin. Eger capraz takmak istersen, ona bir evde bakmam lazim icinde ekstra uzun askisi varmi diye. Fiyat 55 TL düsünüyorum canim.

Back