Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElMarkalı Kullanılmamış yada cok az kullanılmış kız çocuk kıyafetleri
Merhabalar,fiyatlarpahali Gibi gelmis olabilir.Ama urunlerin magazine fiyat lair cok daha pahali.Ve Bir cough exclusive serilerinden di.bunlar Bir de Turkiyedeki bulunan mdeller de degil.kalitelri cok guzel .Ozellikle ilgili digitize bir kiyafet var mi? Ilginiz icin tesekkurler ederim.Iyi gunlerdi Olsun :))
Arkadaslar, fikirlerinize saygu duyuyorum.Fiyatlar yüksek gibi gelebilir ama bunların kullanılmamış oldugunu ve yerli markalar olmayıp yabancı markalarında üst segment grubundan oldugunu hatırlatmak isterim.Kullanilmis olanlar zaten makul fiyatlı .Benim Hoşuma gidip aldığım ürünler kızım etek giymeyen bir çocuk ne kadar zorlamamda o Eşofman turu giyinmeyi tercih ediyor.isterdim ki hepsini giyip edkirmis olsaydı da ben buraya koymak yerine bir ihtiyaç sahibine verseydim.kiyafetler yeti Yani burdan almakla magazasindan aldiginiz urun sardines bir fark yok emin Olun.Magazada fiyatlar 2 kati.Bir de bu yonder dusunmenizi oneririm.Eger ouzel kills ilgilendiginiz bir urun varsa bana yazabilirsinz