Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimçok güzel hepsi hayırlı satışlar bayıldım yaa keşke ayakkabılar 28 , kıyafetler 4-5 yaş olsaymış![]()
Ankaraşehir neresiydi
Olur tabi batıkentteyim benbende ankaradayım sizden beğendiğim şeyler var elden alabilirmiyiz
merhaba yalnız pumaların kalıpları biraz dar ben de 26 no diye almıştım ama kızım 26 giymesine rağmen dar geldi 25 numara giyen bir çocuğa olur gibi...pembe nike ile pembe pumayı benim için ayırır mısınız?akşam kızımın ayakkabı numaralarına bakıp kesin alıp almayacağımı yazacağım size?kaç giydiğini tam hatırlayamıyorumda.![]()
Evet duruyor.Lacivert pumalar duruyor mu
pembe nike satılıdımı?merhaba,
ilk resimdeki pumalar geçen sene alındı ama numaraları küçük kalmış hiç giyilmedi lacivert 23 pembe 26 numara tanesi 30 TL.
pembe Nike 25 beyaz Nike 24 lacivert new balance 22,5 numara. ayakkabıların her biri 25 TL hiç yırtık sökük yoktur.
kız kıyafetleri:
lcw kadife Sweat 18-24 ay 10 Tl
hm uzun kollu gri pembe puantiyeli elbise 2-4 yaş hiç giyilmedi 10 TL
diğer etek şort ve elbiselerin markaları lcw ve best kids 24-36 ay için her biri bir veya iki kez giyilmiştir. tanesi 15 TL
hm mont 2-4 yaş 20 tl
bide pembe puma duruyormugri kolsuz elbise ve yanindaki kirmizi elbise bedeni nedir
Ayakkabılarımızın hepsi satıldı. Elbiselerin bedeni 2-3 yaşbide pembe puma duruyormu