Markalı, Kaliteli, Yepyeni Kıyafetler ve Ayakkabılar

canım 5 dk engeline takıldım. bebeğim kız 1 mayıs doğumlu küçük işçi:)

Ayy benim kiz da minyon teyzesi 10 aylik ama 7700 gram 6 ayliklar kizimdan iri duruyor

ayy yerim onu ben kızlarda çok önemli değil bence, sağlıklı olsun da zarif bir kız olur işte.

Eki Görüntüle 982737 Eki Görüntüle 982739 Eki Görüntüle 982741

MNG marka 38 Beden ceket, 1-2 kez giyildi, hiçbir problemi yok. 15 TL.

Eki Görüntüle 994383 Eki Görüntüle 994384
Journey marka viskon bluz. 38 beden, 1-2 kez giydim. Sorunsuz, yepyeni. 8 TL.

Eki Görüntüle 995619 Eki Görüntüle 995620 Eki Görüntüle 995621

KOTON marka 38 beden kışlık kumaş pantolon. Kumaşı çok tok, çok hoş duruyor ve sıcak tutuyor. 13 TL.

SATILDILAR!!! Paketini kargoya verdim canım, takip nosunu özel mesajla gönderdim. Güle güle kullan

Bu merserize (sanırım) bluz bana hediye olarak gelmişti, giyeceğim uygun bir günü bekledim ama o gün nedense hiç gelmedi. Çok hoş ve gerçekten çok kaliteli. Standart beden, 38'e çok güzel olur diye düşünüyorum. 15 TL.

PERPECTIVE marka 38 beden. Penye değil, viskos. Çok güzel bir kumaşı var. Alıp da giymediklerimden Etiketi üstünde. 14 TL.

Bu önü fırfırlı bluzun üstünde 40 beden yazıyor ama 38'lere daha dökümlü ve hoş olur. Bir iki kez giydim. Problemi yok. 12 TL.

POLO JEANS marka kot pantolon. Kupu o kadar güzel ki, nefis duruyor. İçine girebilsem asla satmazdım. 4 numara yazıyor. İnce 38'lere güzel olur. Dileyen olursa ölçerim. Problemi yok. Problem sayılabilir mi bilmiyorum sağ bacağının arkasında kot yıkanınca olan belli belirsiz bir çizgi var. 30 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…