Markalı, Kaliteli, Yepyeni Kıyafetler ve Ayakkabılar

STEVE MADDEN sıfır ayakkabı. Hiç giyemedim. İnternetten almıştım. 38 numara yazıyor üstünde ama 38,5 ve 39'a daha iyi olur. 35 TL.

MAX marka bu pantolon dar paça 40 beden (12 yazıyor üstünde ithal olduğu için) bir pantolon. Hediye geldi ama bana pek yakışmadı. Etiketi üstünde. 15 TL.

38 beden. elimdekileri azaltmaya çalışmasaydım takas düşünürdüm ama cidden koyacak yerim yok artık.

gecelik takımını çok beğendim ama nakdim yok şuan ancak takasa girebiliyorum eğer düşünürsen dükkana göz at canm.yeni evlenecğim için çeyizime koymayı planlıyodum bu tarz bişey arıyodum çok şıkmış

Gerçekten çok şık ve denemeden almıştım üşendiğimden, evde giyince olmadı bu fiyata bedava aslında. bakarım dükkanına.

Gerçekten çok şık ve denemeden almıştım üşendiğimden, evde giyince olmadı bu fiyata bedava aslında. bakarım dükkanına.

güzelmiş canım gerçekten ama yeni evlenceğim için çok masrafım var bu tarz şeyler aldım var 2 tane ama bu renk yok modeli çok hoşuma gitti mümkünse beğenirsen takas olsun lütfennn:26:hiç nakdim kalmadı çünkü ..dükkanıma 19.sayfadan itibaren bakabilirsin canım haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…