Markalı, Kaliteli, Yepyeni Kıyafetler ve Ayakkabılar

Merhaba cnm:) :) hayirli satislar :) bu ceketin rengi grimi? Birde kadifemi oyle gozukuyo sanki.bana olurmu bilemedim.olculerini verebilirmisin cnm bana? Uyarsa birde ikinci sayfadaki kazak tunik varya onu begendim..

Merhaba :) teşekkür ederim canım. Ceket kadife evet, bak yazmayı unutmuşum. rengi de mavi. flaşla çok parlıyor diye flaşsız çektim rengi gri gibi çıkmış. Ölçüleri şöyle: Omuz 40 cm, koltuk altından 45 cm, bel 40 cm, uzunluğu da 60 cm.

Mavi rengi hic beklemiyodum:))..Nasil bi mavi peki?
siyah ceket varmi elinde cnm?.ben koyu renk istiyodumda..

:) başka bir fotosunu eklerim ceketin, koyu renk ceket de var, onu da eklerim. daha ekleyecek çok şey var da...

Tamam canim ozaman ben bakarim sen ekle:)

Eva Fashion marka bu 38 beden, şık, etek kısmı fırfırlı, kemerli gömleği (tunik) denemeden alıp, eve geldiğimde benim vücut yapıma hiç uygun olmadığını anlayınca, giymeyip kenarda bekleyen kıyafetlerime bir yenisi eklenmiş oldu. Gömleği bir kez bile giymedim. 17 TL.

Gusto marka bu etek 38 beden. Etiketi üstünde. Resimde de gösterdiğim gibi mini minnacık nasıl olduğunu bilmediğim bir lekesi var, onun dışında sorunu yok. Giymeye niyetlensem, eteğin etiketini söküp, o lekeyi yıkayarak çıkartırdım ama işten ayrıldıktan sonra bu tarz etekleri hiç giymedim. Lekesi sebebiyle 7 TL.

ELFE marka, M beden triko elbise. Önünde düğme detayları ve kendi kemeriyle gerçekten çok şık bir elbise ama şu an bana olmuyor. Etiketi üstünde hala, etiket fiyatı 149 TL. Ben 35'e veriyorum.

Defacto M beden, Siyah likralı gömlek. Çok rahat bir gömlek, az giyildi. 7 TL.

Defacto M beden likralı su yeşili gibi bir rengi olan çok rahat gömlek, az giydim bunu da. 7 TL.

Journey marka bluz. Bu markanın kalitesini bilen bilir, çok hoş duran bir bluz. Üstünde 40 beden yazıyor ama 38'e daha iyi olur. 8 TL.

ABD'den alınan bu M beden süet görünümlü ceket 45 TL.

Eklentiler

• $DSC06230.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…