Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElMarkalı bebek kıyafetleri, carters, h&m ve hello kitty
kızlar asagıdaki kıyafetleri yurtdısından cekiyorum kendi kızım için, resim üzerinde yazan bedenler boşta, isteyen varsa bana isimlerinizi ve bedenlerinizi yazdırın, istediğiniz kargoyu ve adresinizi mesaj atın, ödemeyi havale yapn ve 20gün bekleyin, hepsi bu, mesajlarınızı bekliyorum
kızlar bu ürünler burda 50-60TLden aşağıya değil çünkü bildiğiniz gibi carters, hm iyi magazalarda satılıyor ve markalı, başka yerden de isim topluyorum o sebepten isteyen versa beklemesin hemen iletişim kursun kalmayabilir.
kızlar bu ürünler burda 50-60TLden aşağıya değil çünkü bildiğiniz gibi carters, hm iyi magazalarda satılıyor ve markalı, başka yerden de isim topluyorum o sebepten isteyen versa beklemesin hemen iletişim kursun kalmayabilir.