Markalı az kullanılmıs kıyafetler,kombinler

Merhaba o yelek değil sidir kol gömlek evet lacivert 20 lira m beden
Etek de gri ustu pudra pembe minik çiçekler 40 beden ama kemeri lastikli ben 38 bedenken giyiyordum..30 lira
Bu ürünleri sezonunda çok çok fiyatli aldim ve nerdeyse hic kullanmadim..

Merhaba ipekyolu gömlek duruyor..
Kombinde de sadece eşarp satıldı benim boyunda 1.58 etek gömlek kombindekiler elbise değil gömlek m beden etek 38

Merhaba,
Bartık etek, aker eşarp, bordo ve mavi etek, koton hırka, derique hırka, vakko eşarp ve siyah batik elbiseyi almak istiyorum. Duruyorlar mı?

Merhaba,
Bartık etek, aker eşarp, bordo ve mavi etek, koton hırka, derique hırka, vakko eşarp ve siyah batik elbiseyi almak istiyorum. Duruyorlar mı?

Batik eteklerin çizgili olanı satıldı şalvar olan duruyor..Derili mavi etek satıldı bordo duruyor..hirkalar batik elbise duruyor vakko lacivertli eşarp satıldı grili duruyor..

Batik eteklerin çizgili olanı satıldı şalvar olan duruyor..Derili mavi etek satıldı bordo duruyor..hirkalar batik elbise duruyor vakko lacivertli eşarp satıldı grili duruyor..

Derili bordo etek, yakası fırfırlı hırka, grili vakkonun toplu fiyatını söyler misin? Başka bana önerenileceğin birşey varsa değerlendirmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…