koton hırka 15,kot etek 20 olur..etek 38 beden hırka s ama esnek düğmeleri acık kullanmayı seviyorsan olabilir..ben şimdi 40 bedenim bana oluyor..pierre cardin eşrp bide kombinleri bozabiliyo musun koton beyaz hırkayla kot eteği beğendm nolur fiyatları bide bedenleri
koton hırka 15,kot etek 20 olur..etek 38 beden hırka s ama esnek düğmeleri acık kullanmayı seviyorsan olabilir..ben şimdi 40 bedenim bana oluyor..
tamm özelden mailimi atıcam üçünü gönderebilir misin hesap numaranı da[/QUOTE
YENİ ÜRÜNLER EKLEYECEĞİM İSTERSEN ONLARADA BAKARSIN YİNE ESARP EKLEYECEĞİM RESİM CEKEMEDİM HENÜZ
tamm özelden mailimi atıcam üçünü gönderebilir misin hesap numaranı da[/QUOTE
YENİ ÜRÜNLER EKLEYECEĞİM İSTERSEN ONLARADA BAKARSIN YİNE ESARP EKLEYECEĞİM RESİM CEKEMEDİM HENÜZ
tamam bunları ayır o zamn eklediklerine de bakiyim sonra kargoya verirsin belki yine bişeler çıkabilir
Mango tek yırtmac ceket..sıfır etiket fiyatı 57 ben 55e satıyorum isteyene içindeki burberry gömlegide satabilirim o da 20tl olur..
hayır orjinal degil ama kuması cok güzel A kalite bi gömlek birebir baya bi fiyatlı almıştım üzerime olmadığı halde satmayı cokta düşünmüyorum o kadar güzel bence belki ceketle almak isteyen olur diye koydum..onun için tek resim eklemedim ama ilgileniyorsanız ilerleyen saatlerde ekleyebilirim..Gomlek orjinalmi, tek resim yokmu.eger orjinalse neden 20 lt.
hayır orjinal degil ama kuması cok güzel A kalite bi gömlek birebir baya bi fiyatlı almıştım üzerime olmadığı halde satmayı cokta düşünmüyorum o kadar güzel bence belki ceketle almak isteyen olur diye koydum..onun için tek resim eklemedim ama ilgileniyorsanız ilerleyen saatlerde ekleyebilirim..
ben tsk ederim:))Canim dogru soyledigin icin tesekkür ederim.Ben o markanin hastasiyim eskisi yenisi cantasi vs....herseyi ama orjinali.cok zevkliymissin arkadasim
Eki Görüntüle 950237 Eki Görüntüle 950238
tugba venn kaşe kap 250tlye almıstım toplamda 20 kere giymemiştirim 70tl..40 beden ama kalıbı dar ben 38 giyiyorum bana tam oluyordu nerdeyse..
evet bozabilirimkombinleri bozuyormusunuz gömlekleriniz etekleriniz çok şık
tesekur ederim:)arkadaşım zevkine ve elbiselere bayıldımmm :))
2 esarp ekledim bak istersentamm özelden mailimi atıcam üçünü gönderebilir misin hesap numaranı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?