• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markaların Yeni Koleksiyonları

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Her oje markası dönem dönem mevsime uygun konspette renkler piyasaya sürüyor.Bunları burda paylaşalım.

Son düzenleme:
Bunlar Pastelin yeni çıkardığı seri gerçi çoğunuz almışsınızdır ama almayanlar için :34:

pastel-300x212.jpg

Bu da koleksiyondaki en ilginç renk yeşil tonlu çamur rengi :34: Chanelin renklerine benziyor . Numarası 25

100_0868.jpg

100_0867.jpg

Bu koleksiyonun en iyi taklit rengi.Çünkü Chanel Paradoxalın muadili çok yakınlar birbirlerine tek fark bunda mor ışıltı daha çok ama kesinlikle alınması gereken bir oje:34: .Bazen çamur rengi bazen mor görülebiliyor tırnakta

100_0851.jpg

100_0847.jpg

100_0852.jpg

tesekkür ederim canım :34: bugunde pastelin yeni cıkan bikac rengi var onları eklerim

Zümrüt yeşili ve gri renk ojenin numarası ne acaba? gercekten bayıldım çok hoş durmuş.diğer iki renkten almıştım tırnakta harika duruyor:8:

zaten fotografların uzerinde numaraları yazıyor ama o cok gri değil daha çok kahve gri gibi numarasıda 69 :34:

Son düzenleme:
girdiğim her kozmetik mağazasında gözlerim bu tür renkleri arıyodu ama elde marka, numara olmadan bulmak zor oluyor :) başlık için teşekkürler, çok faydalı olmuş :)

şu paradoxal a benzeyeni çok sevdim onun no su kaç canım

pastel 69 aldım hatta sürdüm ama çok sıvımsı yani tırnağım gözüküyo baya koyu sürmek gerekiyo dmi, bende sorun yok yani? =)
flormar 417 süpermiş

Ben de dün rastgele bir flormar standında 417'yi buldum cidden çok güzel ilk kez simsiz parlak olmayan mat bir gri oje bulmanın sevinciyle kaptım hemen ve tek kat bile yetebiliyor kıvamı çok güzel. :6:

Ben de dün rastgele bir flormar standında 417'yi buldum cidden çok güzel ilk kez simsiz parlak olmayan mat bir gri oje bulmanın sevinciyle kaptım hemen ve tek kat bile yetebiliyor kıvamı çok güzel. :6:

ama o oje mat değil krem :27: mat isterseniz matlastırıcı alıp öylede deneyebilirsiniz cok guzel oluyor

Back