Markafoni ve Limangoda %70 indirim

zanycem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
120
0
96
36
Ankara
Kızlarr markafonide de limangoda da çok güzel ürünler oluyor ben markafoniden 3te bir fiyatına eastpak çanta limangodan yarı fiyatına parfüm aldım ikisi de süper yarın da limangoda stefanel var çok heycanlıyım:)
Siteler referansla kullanıcı kabul ediyor beni referans gösterebilirsiniz kızlar mail adresim profilimde var...:)

ısmimin üstüne tıklayıp Kullanıcının Profilini Gösteri tıkladıntan sonra çıkan ekrandan hakkımdayı seçin işte ben:) in altında yazan mail adresini referans gösterebilirsiniz..

Markafonide pazartesi onitsuka tiger ayakkabılarda indirim var kızlar erkek kardeşm uzun zamandır istiyodu umarım şöyle %70 falan olur da benden ona hediye olur:)

bende markafoniden daha önce aldım ama çok uzun zamanda geldi üstelik yanlış ürün geldi boşu boşuna kargo parası ödedim

gçen çok güzel ayakkabılar gördüm ama insan ayakkabı alamaazki netten yaa ayağıma olucak mı olmicakmı nası anlıyım

yaa bende markafoni ve limangô'ya bayılıyorum opuyorumnanaktan kendime saat almaya karar verdim ama markafoni veya limangodan birinde bir saat markasının satışa sunulmasını bekliyorum. bende ordan yatak örtüsü duvar stickeri falan aldım. Ama bende gözlüğe cesaret edemiyorum. Yazın çok güzel gözükler vardı alamadım buyüzden. Adamlara sordum "nasıl anlayacağım gözlüğün bana olup olmayacağını "dedim, onlarda "değiştirebilirsiniz " falan dedi o da çok uzun iş . Zaten kaç hafta kargo için bekliyorum bide geri göndermeyle tekrarla falan hiç uğraşamam.. Ama bu aralar limangoyada markafoniyede pek güzel şeyler gelmedi ya, beklemedeyim ben açıkçası..

yaa bende markafoni ve limangô'ya bayılıyorum opuyorumnanaktan kendime saat almaya karar verdim ama markafoni veya limangodan birinde bir saat markasının satışa sunulmasını bekliyorum. bende ordan yatak örtüsü duvar stickeri falan aldım. Ama bende gözlüğe cesaret edemiyorum. Yazın çok güzel gözükler vardı alamadım buyüzden. Adamlara sordum "nasıl anlayacağım gözlüğün bana olup olmayacağını "dedim, onlarda "değiştirebilirsiniz " falan dedi o da çok uzun iş . Zaten kaç hafta kargo için bekliyorum bide geri göndermeyle tekrarla falan hiç uğraşamam.. Ama bu aralar limangoyada markafoniyede pek güzel şeyler gelmedi ya, beklemedeyim ben açıkçası..
canım markafoni de 3-5 gün önce levis saatler vardı indirimde...

be de asics ayakkabı aldım bugün hoşuma gitti bilmem ne zaman gelir zaten hemen tükendi çoğu mağazalarda daha pahalı uygun geldi aldım

Davetiye isteyen arkadaşlar sitede yer alan iletişim bölümünden üye olmak istediklerine dair mail atsınlar. Davetiyeyi hemen yolluyorlar:))

Kızlarr bugün markafoniden mexx marka saat aldım 49 tlye 219dan düşmüştü çok beğendim ya gelsin bir an önce:)siz de bakın..

ısmimin üstüne tıklayıp Kullanıcının Profilini Gösteri tıkladıktan sonra çıkan ekrandan hakkımdayı seçin işte ben:) in altında yazan mail adresini referans gösterebilirsiniz

Kızlarr markafonide yarın divarese var lay lay laaay=) Umarım güzel çizmeler olurr bakın derim.
ısmimin üstüne tıklayıp Kullanıcının Profilini Gösteri tıkladıktan sonra çıkan ekrandan hakkımdayı seçin işte ben:) in altında yazan mail adresini referans gösterebilirsiniz

Kızlarr markafonide yarın divarese var lay lay laaay=) Umarım güzel çizmeler olurr bakın derim.
İsmimin üstüne tıklayıp Kullanıcının Profilini Gösteri tıkladıktan sonra çıkan ekrandan hakkımdayı seçin işte ben:) in altında yazan mail adresini referans gösterebilirsiniz

senin adresini referans gösterdim ama geçerli sayılmadı :((

markafoniye üyelik isterseniz özelden mail adresinizi gönderin hemen yollayım davetiyenizi. ben üyeyim ve çok memnunum markafoniden.

Kızlar markafoniden babama damat marka kol düğmesi aldm çok uygun fiyatı eşlerinize sevgillernze de hediye bakabilirsiniz her hfta değişk marka saatler oluyor mesela..
Siteye referansla üye olunuyor ismime tıkladıktan sonra kullanıcının proflin gösteri tıklayın hakkımda kısmında yazan mail adesini referans olarark kullanarak üye olabilirsiniz...

Back
X