Markafoni dolandırıldım

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
42
arkadaşlar geçen burda öyl bir kou açılmıştı ve herkes olumlu bişeyler yazınca ordan eşime beğendiğim bir saat aldım almaz olaydım. 1 hafta sonra saat geldi tam bir rezalet resmen çakma saat. ve saate 170 tl ödedim elime aldım saatin pili yok ee kurayım dedim saatin kurma kolu elimde kaldı dumur oldum çin malını satmışlar . ve saatin hiç bir ağırlığıda yok . eşimede rezil oldum iadesini yap dedi şuan kargocunun gelmesini bekliyorum . umarım para iadesi konusunda sorun yaşamam .

Ayyyy az önce elbise siparişi verdim ben de...
Bakalım bana ne olacak?bilmiyorumkismile

valla bence iptal et 1 hafta ürünü bekledim ve nerdeyse hergün mail attım geldi saat resmen çakma ya valla sinirden ağlamak üzereyim

Ama zaten netten baktım da biraz gecikiyorlarmış,bunu göze aldım da ürün nasıl gelecek acaba?
Size çok geçmiş olsun umarım para iadesi alırsınız..
Ben alırsınız diye düşünüyorum elinizde parçalanmış sonuçta..

geçmiş olsunn;birkaç gündür bende yapsam mı yapmasam mı diye bakınıyordum..
ne marka saatiniz acaba??

umarım olur .gönderdikleri malları incelemiyorlarmış bir ton saydım telde bana diyorki halen gönderen firmadan kaynaklanıyor. tamam gönderen firmadan da senin adınla aldım bunu beni gönderen firma ilgilendirmez. birde evlilik yıldönümü için almıştım. tabi eşimden azar işittim buda cabası..

geçmiş olsun 5tl 'lik saati 170 tl'yemi kakaladılar başka mağdurlar varsa yazsın

Bende hep alışveriş yapıyorum, markafoni, limango dan. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Ürün teslimini zaten hemen yollamıyorlar, satış takip formunda bildiriyorlar, hangi tarihleri arasında yollayacaklarını söylüyorlar. Sizinkisi talihsizlik olmuş, iade edin, inşallah çok başınız ağrımaz.

Bende Markafoniye üye olup olmama konusunda kararsızdım...

Cuk diye cevap geldi resmen bana... :nazar:

Umarım iade konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Önerim bu tür sorun yaşayanların tüketici haklarına başvurmaları...

geçmiş olsun 5tl 'lik saati 170 tl'yemi kakaladılar başka mağdurlar varsa yazsın

aynen öyle resmen saati görseniz dumur saatin kurma kolunu yelkovanına bile bağlamayı gerek görmemişler. saatin pile bile yok birde orjinalini gördüm bu saatin ben alakası yok ya . hafif birde resmen yapıştırma yani

internetten alışveriş gerçekten şans işi;yıılardır malum site h.b.'dan alışveriş yaparım.ilk defa geçe gün aldıgım transmitter in usb kablosu çıkmadı;onlardan kaynaklanmıyormuş sorun;markadanmış..markada güya yollucak kaç zamandır..

markafoni;limango;trendyol sürekli baktıgım siteler ama elbise vb.şeylere cesaret edemiyorum..

bende burdan olumlu yorumları görünce üye olup aldım. bugün başıma bu gelince şikayet vara girdim meğerse tek değilmişim. herkesin derdi varmış bunu gibi

artik aklimizda bulunsun internette cok pahaliya bir sey almayalimm insallah parani alirken sorun yasamassin .. :KK43:

Valla o kadar çok alışveriş yaptım ki bu siteden. Geri iade ettiğim de oldu ama mesela beden uymadı diye. Ya da sipariş verdiğim şeyi temin edemedikleri de oldu. Her seferinde sorunsuz olarak para iadesi yaptılar. Sizinki büyük şanssızlık ama bence iade konusunda sıkıntı yaşamazsınız..

X