canım dünkü mesajında tekin acardan fiyatları alıntılayan sensin, bendeki kil maskesinin fiyatı 193 tl, tonik ve temizleme köpüğünün fiyatları da ayrı ayrı 178 tl olarak sen eklemişsin buraya,
TRANSVITAL CLEAR PRUF.MASK 75 ML maske 193 tl
TRANSVITAL EXTREME LIGHTVITAL LIGHTENING CLEANS.FOAM 200ML pling maske 178 tl
TRANSVITAL EXTREME LIGHTVITAL LIGHTENING TONIC LOT.200ML pling maske 178 tl, bendeki ürünler bunlar zaten
toplamda nerdeyse 600 tl yapan üç ürünü, 1/3 ü ya kullanıldı ya kullanılmadı, hadi bu nedenle 1/3ünü düşelim, 400 tl olsun ederi, nasıl 100 liraya vereyim ki ben?
bana da yazık değil mi?
ben 600 tl ye yakın para verdim onlara..
sen olsan bu fiyata aldığın ürünü ölü fiyata satar mısın?
ben üçünü kusura bakmayın ama 200den aşağı vermem, aman aman lazım değilse siz bilirsiniz, lazım olduğu zaman da 600 tlye tekin acardan alabilirsiniz...
TRANSVITAL CLEAR PRUF.MASK 75 ML maske 193 tl
TRANSVITAL EXTREME LIGHTVITAL LIGHTENING CLEANS.FOAM 200ML pling maske 178 tl
TRANSVITAL EXTREME LIGHTVITAL LIGHTENING TONIC LOT.200ML pling maske 178 tl, bendeki ürünler bunlar zaten
toplamda nerdeyse 600 tl yapan üç ürünü, 1/3 ü ya kullanıldı ya kullanılmadı, hadi bu nedenle 1/3ünü düşelim, 400 tl olsun ederi, nasıl 100 liraya vereyim ki ben?
bana da yazık değil mi?
ben 600 tl ye yakın para verdim onlara..
sen olsan bu fiyata aldığın ürünü ölü fiyata satar mısın?
ben üçünü kusura bakmayın ama 200den aşağı vermem, aman aman lazım değilse siz bilirsiniz, lazım olduğu zaman da 600 tlye tekin acardan alabilirsiniz...