MARKA VE KALİTELİ KOZMETİK, TOPLU ALIMDA İNDİRİM :)

CANIM KOZMETİKLER DURUYOR
TRANSVİTAL KARMA CİLTLER İÇİN CANIM
HADİ BAKALIM KOPARALIM AMA SİZ HİÇ GELMİYOSUNUZ Kİ FİYATLARDA :(

KIYAFET, AYAKKABI VE ÇANTA DA VAR CANIM BAKMAK İSTEYEN VARSA
HEM TOPLU ALIM OLUR KARGOSU RAHAT OLUR HEM FİYATLARI DAHA RAHAT KONUŞURUZ :)

yazışmalara bakıyorum bi yandanda ekrana müdür gelse kafamı koparır:)) ama benle bitmiyo iş. isteyen arkadaşlarım farklı arada ben varım benim istediklerim farklı siz esneteceksiniz yeni yılda geliyo:)))) hadiiii

AMA SİZ İSTEDİKLERİNİZİ BELİRTİN BANA
BEN DE DEĞERLENDİREYİM
ORTA YOLU BULURUZ HERALDE :)
HERKES İŞİNİ GÖRMÜŞ OLUR BÖYLECE :)

TRANSVİTAL ÜRÜNLERİN FİYATLARINI YAZARMISINIZ

şu an temizleme köpüğü ve toniğinin ayrı ayrı fiyatları 170 tl civarı, ben de o civarda bi fiyattan almıştım zaten, 1/3ü ya kullanıldı ya kullanılmadı ikisinin de, o yüzden tam net fiyat da veremiyorum, sizin aklınızdan geçen bi fiyat var mı?
markanın kalitesini, fiyatını da göz önünde bulundurun ama

yani siz neden satıyorsunuz peki anlamadım kullandığınız bir ürünmüş

yani siz neden satıyorsunuz peki anlamadım kullandığınız bir ürünmüş
Şu an kullanmıyorum çünkü, o yüzden satıyorum daha yazın alındı, benim ürünle ilgili bi sıkıntım yok, zatwn markanın kalitesi belli, ben açgözlüyüm biraz bu konuda o yüZden bu kadar şey birikti elimde!

50 tl veririm dicem siz olmaz diceksiniz kalacak elinizde benimde elim boş kalacak anlaşamıycaz yine:(

Transvitallere mi 50 tl diyosun, tonik ve temizleme köpüğüne? Tanesi 170 tl canım onların, insaf yani, burası bit pazarı olabilir ama pazarda bile malın kalitesine göre fiyatı artar, ben ikisi için 130 düşündğm açıkçası, 340 tl sıfırı zaten, bunlarda sıfıra yakın zaten!

kreme dedim canım:) kızma valla maddi olanak bu kadarına müsade ediyo:(

transvitalin kremi karma ciltler için demiştin sanıyorum yalnış mı anladım

TRANSVITAL MAX.COMF.CLEANSER 250 ML bu temizleyicisi 163 fiyatı

TRANSVITAL CLEAR PRUF.MASK 75 ML maske 193 tl

TRANSVITAL EXTREME LIGHTVITAL LIGHTENING CLEANS.FOAM 200ML pling maske 178 tl

TRANSVITAL EXTREME LIGHTVITAL LIGHTENING TONIC LOT.200ML pling maske 178 tl
vsvsvsv

vs
bi sürü ürünü çeşidi var tekin acarın sitesinden sen elinde olan ürünün adını kopyalayıp buraya atar mısın. cilt tipi vs inceleyecez arkadaşlar fotograflardan ürünün adını kaç ml oldugu vs net olmuyo rica edicem.

Canım bendekiler ilk sıradaki hariç, diğer üçü, krem yok yani, temizleme köpüğü tonik ve kil maskesi var, fiyatları görmüşsün zaten, 50 lira çok az değil mi bu fiyatlara? Benim cildim karma, bunlar da karma ciltler için, daha önce söylemiştim zaten

Boyutları tekin acardaki gibi 200 ml tonik ve köpüğün, maske de 75 ml, ben de tekin acardan almıştım zatem

anladım . peki transvitalin bi sürü çeşidi var sizinkinin adlarını açık bi yazsanız ben şişesinin üzerinden okuyamadım kusura bakmayın.

valla aman aman almam gereken acil bi ürün değil ama ürünün güzel oldugu nu duymuştum. elinizde kalıcağına size verilen en yüksek fiyata satarsınız. tabiki hakkınız olarak ama üç ürüne inan verebileceğim tek fiyat ( ki kil maskesini arkadaşım alıcak. diğer ikisini ben alıcam) 100 tl fazla veren olursa yada vazgeçmezseniz satmaktan karar sizin. ama almayı çok isterim.

Back