MARKA VE KALİTELİ KOZMETİK, TOPLU ALIMDA İNDİRİM :)

Sen ne kadar düşünüyosun peki? Belki orta yol bulabiliriz

ARKADAŞLAR TOPLU ALMAK İSTEYEN OLURSA FİYATLARDA YARDIMCI OLUCAM
ÖZELLİKLE ESTEE ÜRÜNLERİNE KAÇIRMAYIN, SIFIR ÜRÜNLERİ BU FİYATA MÜMKÜN DEĞİL ALAMAZSINIZ ÇÜNKÜ

ARkadaşım ürünü fiyatını ve resmini aynı fotoda yaz yaada fotoların üzerine numara koy hangi ürünün hangi kapagı hangisi hangisinin içi allık pudrada anlamadım mesela:)

ben elimden geldiğce önlü arkalı koydum resimleri sıralı olarak
mesela rujların açık hali ile kodları ve renklerinin olduğu fotolar arka arkaya
ama fiyat bilgisi eklemedim onda haklısın
sen varsa başka anlamadığın söyle, ben bilgisini vereyim sana

üç kalemin altındaki kutunun resmi neyin resmi kapağın yazı kısmını çekmişsiniz ya ben onu anlamadım. en son resim

CANIM ESTEE 4LÜ FAR VAR Bİ TANE, PEMBE ALTIN RENGİ KUTUSU, ONUN ARKA KAPAĞI O

güncel
arkadaşlar ürünlerin fiyatlarını 10ar tl düşürdüm

IMG_2015.JPG

yves rocher siyah maskara- 15 tl

IMG_2016.JPG
IMG_2017.JPG

yves rocher kapatıcı 5 tl

IMG_2019.JPG

estee lauder fuşya rengi dudak kalemi , fırçasız, 30 tl

IMG_2023.JPG

estee lauder spice rengi fırçalı dudak kalemi, 40 tl

,
IMG_2020.JPG

beyu 615 rengi göz kalemi 15 tl, sıfır

IMG_2021.JPG

amway artistry allık, 10 tl

IMG_2024.JPG

artistry siyah asansörlü göz kalemi 10 tl

IMG_2026.JPG

Nivea khaki rengi asansörlü göz kalemi, 10 tl

siyah göz kalemi artistry
nivea khaki göz kalemi
ywes locher kapatıcı ayır başka ekleyeceklerin var mı:=

Canım başka yok
Elime geçeni ekliyorum da bidaha bakarım evde

makyaj malzemelerin çok güzel makyajdanda anlıyorsun anlaşılan arkadaşım bana fondoten allık göz kalemi far ruj kalemi yani herşeyden lazım bembeyaz değilim ama açık tenliyim bu arada ,bana ekonomik bir paket ayarlasan fiyatınıda uygun tutsan bende alsam dermişim:KK70:

makyaj malzemelerin çok güzel makyajdanda anlıyorsun anlaşılan arkadaşım bana fondoten allık göz kalemi far ruj kalemi yani herşeyden lazım bembeyaz değilim ama açık tenliyim bu arada ,bana ekonomik bir paket ayarlasan fiyatınıda uygun tutsan bende alsam dermişim:KK70:

TŞK EDERİM ARKADAŞIM
BURDAKİLERİN HEPSİ OLUR SANA CANIM OZAMAN
FONDOTEN VAR Bİ TANE ORDA, BEN BAYA BEYAZ OLDUĞUM İÇİN O BENİ DAHA BEYAZ GÖSTERDİ O YÜZDEN KULLANMADIM, YOKSA O MİNERAL FNODÖTEN, HAMİLELİK DÖNEMİMDE ALMIŞTIM DAHA BİTKİSEL DİYE AMA O YÜZDEN KULLANAMADIM, FAKAT SANA OLABİLİR
DİĞER ÜRÜNLERİMİN HEPSİ FORUMDA ZATEN
ÖZELLİKLE MAKYAJ MALZEMELERİNİN VE CİLT BAKIMININ KALİTELİ ÜRÜN OLMASINA DİKKAT EDİYORUM, YÜZÜNE SÜRÜYOSUN SONUÇTA VE GERİ DÖNÜŞÜ YOK MALESEF :KK43:

SEN BEĞENDİĞİN VARSA ÖZELDEN YAZ BANA, İSTERSEN WHATASPTAN DA YOLLAYABİLİRİM
AYAKKABI DA SORMUŞTUN ELLEYİ, HEPSİNE Bİ YILBAŞI PAKETİ YAPARIZ OLMADI :))
KIYAFET FALAN DA VAR BAYA :)

transvital ürünler hangi cilt tipi için ve fiyat nedir cnm arkadaşlar soruyo :) ( hala istediğimiz anlaşmayı sağlayamadık. bu hafta dananın kuyrugunu yılbaşından önce koparalım diyorum satılanları yaz burdan kalanları bilelim:)

Back