MARKA VE KALİTELİ KOZMETİK, TOPLU ALIMDA İNDİRİM :)

enoxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
4.464
134
173
Arkadaşlar hepsi orjinaldir
Foto eklenecek
Ysl allığın sadece ysl ismi silindi
Dior yarımdan fazla
Youngblood fondoten 2-3 kez kullanıldı
Allık biraz daha kullanıldı ama toz allık zaten, dopdolu
Transvital yüz temizleme jeli, tonik ve kil maskesi var, onlarda çok az kullanıldı, heveslenip alıyorum sonta kullanmıyırum, gidip bida yenisini alıyorum o yüZden kalıyo elimde
Ayrıca avene sıfır ve 1 tane de yarım yüz temizleme var yeşil renkli olandan

Canım haklısın da zaman bulamadım bi türlü, yoksa renk kodlarını falan da yazıcam ürünlerin, ama isteyen varsa mesajla tlf nosunu bildirsin whatasptan yollayayım, tlfdan dosya yüklemek biraz sıkıntılı oluyo, işlerim yoğun bebeğim vad bide fırsat bulamadım malesef ama tşk ederim önerin için

Canım haklısın da zaman bulamadım bi türlü, yoksa renk kodlarını falan da yazıcam ürünlerin, ama isteyen varsa mesajla tlf nosunu bildirsin whatasptan yollayayım, tlfdan dosya yüklemek biraz sıkıntılı oluyo, işlerim yoğun bebeğim vad bide fırsat bulamadım malesef ama tşk ederim önerin için
cnm mrb resim bekliyorum ve hypnose parfum hakkında fıyat be urun bılgısı ıstıyorum

Canım whatasptan atsam olur mu?
Şimdi işteyim, özelden yollarsan tlf nonu istediklerini atarım
Daha dior göz kalemi falan var, estee ruj falan da var, yine estee 4lü far var, bi kaç tane beyu kullanışmamış göz kalemi var, estee ve yves rocher maskara var, da ben ekleyemedim vakit bulup :KK17:

image.jpg

image.jpg

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 125
  • image.jpg
    image.jpg
    979,7 KB · Görüntüleme: 94
Arkadaşlar aveneden bi tane daha var k yarım, avene turuncu güneş kremi yüz iöin, onu biraz kullandım ama iki tane sample var onlarla sıfır olacak, alana onları da göndericem

Teansvital aynı seri tonik var bide ikisş de çok az kullanıldı

Estee maskaradan 3 tane var, küçük boy ama o bile 1 yıl gidiyor en az

Rujlar estee sıfır
Üçlü far gibi olan gloss sıfır
4lü far da estee çok az kullanıldı

Youngblood fondoten 2-3 kez kullanıldı sadece

Ck kalem beyaz renk 2 kez deneme amaçlı kullanıldı
Diğer ikisi sıfır zaten, yeşil cecile gri beyu marka

Canım whatasptan atsam olur mu?
Şimdi işteyim, özelden yollarsan tlf nonu istediklerini atarım
Daha dior göz kalemi falan var, estee ruj falan da var, yine estee 4lü far var, bi kaç tane beyu kullanışmamış göz kalemi var, estee ve yves rocher maskara var, da ben ekleyemedim vakit bulup :KK17:

Avene yikama Jeli fiyat nedir ?

Canım onu yarımla beraber 30a vericem. 1.5 şişe olacak yani

Canım rujlar 40ar lira
Allık hem ysl hem dior var, ikisinin de fotosunu koydum, dioru biraz kullanmıştım o yüzden o 25 lira, ysl nerdeyse sıfır, o 70 lira

Ha bide youngblood mineral toz allık var onun da fotosu var o da 40 lira

ARKADAŞLAR GÜNCEL
ORJİNALLİĞİ KONUSUNDA TEREDDÜTÜNÜZ OLMASIN
TOPLU ALMAK İSTEYENE YARDIMCI OLURUM

Back