Cok tesekkur ederim tatlim.Ama ben henuz takamiyorum alyansimla tektasimi daha nisanimiza coook vargüle güle kullan canımmmben alyans takmıyorum sımdılık sadece pırlantaa.... benmkı de senınkının aynısındann karatları da aynı sanırım
güle güle kullan canım. kuyumcuların verdiği uluslararası sertifika nasıl oluyor? bende iki tane marka pırlanta var bandrollü falan ama uluslararası olduğunu ne gösteriyor anlamadım. resmi yükleyebiliyorsan koyar mısın?
Cok tesekkur ederim tatlim.Ama ben henuz takamiyorum alyansimla tektasimi daha nisanimiza coook var
Tesekkur ediyorum tatlim .Senin icin resmini cektim sertifikanin tatlim :))
Eki Görüntüle 1062499 Eki Görüntüle 1062500
güle güle kullan arkadaşım gerçekten çok güzel bir seçim olmuş,ellerinde güzelmiş bu arada:) diğer parmaklarında pırlantalar yakutlar zümrütler elmaslarla dolsun mutlulukla kullanasın inşallah
Begenmene sevindim tatlim cok tesekkur ederimmGüle güle kullan canımm çok kibar çok şık çok beğendimm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mutlu huzurlu gunlerde kullan arkadasim.
Ne guzel heyecan yasadin secip begenirken benim yuzugumu kayinvalidem kendi zevkine gore gidip almis daha gormedim bile 29 mayisda gorecegim nasil birsey
Arkadaşlar merhaba.
Bu konu bende dahil bir çok arkadaşın kafasını karıştırıyor.Söz için pırlanta yüzük alacağız fakat marka pırlantamı yoksa normal bir kuyumcudanmı alalım konusunda ikilemde kalıyoruz.Örneğin Zen pırlantadan 3000 tl ye 30-35 crt lık bi yüzük alabilirken normal kuyumcudan 40-50 crt lık bir yüzük alabiliniyor. Ayrıca bozmak istediğinde normal kuyumcu %10 zararla alırken marka pırlantalar en az %25 zarardan başlıyorlar almaya.Sıradan kuyumcuya sorduğumuzda onlarda da sertifika varmış.Bir türlü karar veremiyorum.Yani bu fark sadece isimden markadanmı kaynaklı yoksa bizim bilmediğimiz söylemedikleri ayrıntılar varmı. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum benim gibi tereddütte olan arkadaşlara da bilgi olur netten araştırdım ama hiç bir bilgi bulamadım.
canım sadece olay karat degil.parlaklık kesim bunlar da önemli. ben o yüzden almadım 2 sene araştırdım
Cnm ben aldım zaten E colur 37 carat ıs berraklığında ve yuvarlak kesim ayrıca uluslararası serttifikalı
iyi canım güle güle kullan. ben almadım çünkü hoyrat kullanıyorum.heryere takıyorum...
SI dediğiniz şey ne oluyor acaba? Bazılarında da VIS gibi bir şeyler var
Neden illa pırlanta ?
Normal tektaş olsa olmaz mı ?
taşın berraklığı oluyor
peki karattan sonra renk mi berraklık mı ön planda olmalı tercih ederken?birde sertifikalı olup olmamasının ne önemi var?çok cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?