Marka Pırlanta mı? Normal Kuyumcu Pırlantası mı?

güle güle kullan canımmm ben alyans takmıyorum sımdılık sadece pırlantaa.... benmkı de senınkının aynısındann karatları da aynı sanırım
Cok tesekkur ederim tatlim.Ama ben henuz takamiyorum alyansimla tektasimi daha nisanimiza coook var

Tesekkur ediyorum tatlim .Senin icin resmini cektim sertifikanin tatlim :))

Cok tesekkur ederim tatlim.Ama ben henuz takamiyorum alyansimla tektasimi daha nisanimiza coook var

Tesekkur ediyorum tatlim .Senin icin resmini cektim sertifikanin tatlim :))

Eki Görüntüle 1062499 Eki Görüntüle 1062500

ay şokum yaa benim iki pırlantamda da böyle yabancı sertifikam yok. ki biri jival diğeri de damra. ikisinde de belgeleri var ama üstünde uluslararası olduğuna dair hiçbir şey yok. sadece senin koyduğun resimlerdeki gibi ağırlık renk berraklık vs şeyleri ve markası falan yazıyor. bu iki markanın da böyle bir uluslararası garanti vermesi gerekmez miydi ki. yoksa kendi firma garantileri olmayınca mı böyle bi belge veriyorlar. çok kafam karıştı. :26:

Normalde olmasi lazim cnm kuyumcu sertifikasi sanirim vverdikleri sana istersen bir gidip sor canim

güle güle kullan arkadaşım gerçekten çok güzel bir seçim olmuş,ellerinde güzelmiş bu arada:) diğer parmaklarında pırlantalar yakutlar zümrütler elmaslarla dolsun mutlulukla kullanasın inşallah

güle güle kullan arkadaşım gerçekten çok güzel bir seçim olmuş,ellerinde güzelmiş bu arada:) diğer parmaklarında pırlantalar yakutlar zümrütler elmaslarla dolsun mutlulukla kullanasın inşallah

Amin canım benim çok teşekkür ederimmm seninde aynı şekildeeee

Güle güle kullan canımm çok kibar çok şık çok beğendimm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mutlu huzurlu gunlerde kullan arkadasim.
Ne guzel heyecan yasadin secip begenirken benim yuzugumu kayinvalidem kendi zevkine gore gidip almis daha gormedim bile 29 mayisda gorecegim nasil birsey

Mutlu huzurlu gunlerde kullan arkadasim.
Ne guzel heyecan yasadin secip begenirken benim yuzugumu kayinvalidem kendi zevkine gore gidip almis daha gormedim bile 29 mayisda gorecegim nasil birsey

Teşekkür ederim cnm çok sağol. Düğüne dair herşeyi erkek arkadaşım karşıladığı için yüzüklerimizde beraber aldık cnmm. İnşaallah seninkiside güzeldir.Beğenmezsen nişandan sora nişanlına der değğiştirirsin cnm

Son düzenleme:

canım sadece olay karat degil.parlaklık kesim bunlar da önemli. ben o yüzden almadım 2 sene araştırdım

canım sadece olay karat degil.parlaklık kesim bunlar da önemli. ben o yüzden almadım 2 sene araştırdım

Cnm ben aldım zaten E colur 37 carat ıs berraklığında ve yuvarlak kesim ayrıca uluslararası serttifikalı

eşim bana evlenme teklifi edeceği zaman alıp süpriz yapmıştı
45 karat 3000 tl
zen pırlantada aynı boyut 5000 civarındaydı
bence gerek yok marka olmasına
6 ayda 1 götürüyorum temizliyolar bakım yapıyolar gayette memnunum

peki karattan sonra renk mi berraklık mı ön planda olmalı tercih ederken?birde sertifikalı olup olmamasının ne önemi var?çok cahilim

En önemlisi sertifikalı olması pırlanta die imitasyon ürün verebilrler. Parlaklık belli olan ama berraklık gözle görülmeyen bişey olduğu için ben parlaklığa daha fazla önem verdim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…