• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marka giyim.

Woman_212

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
1.945
99
648
42
.. parantez marka. beyaz ceket siyah kumaş pantolonlu şık bir kombin takım elbise.38-40 beden. bir defa giyildi kuru temizleme yapıldı.50 tl. 38-40 beden siyah kadife pantolon lcw marka. cok az kullanıldı. 10 tl. siyah kalın uzun kapsonlu hırka.10tl. kapri kol ince triko 38 beden. şort sateen marka 38-40 beden kullanılmadı. 15 tl. panduklar 37 numara 15 tl. kırmızı kazak boynerin yeni sezon trikosu. su anda boynerde fiyatı 60 tl civarı. alt tayt ön yüzü deri görünümlü arka yüzü düz pamuklu. 40 bedene uygun. kazak 15,tayt 15 tl.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hırka tüylenmediyse bana gönderir misin

HER BİRİNİ 200 E YAKIN FİYATLARA ALDIM. GERCEK DERİDİR. 30 TL HER BİRİ.

Size bölüm kuralları bildirilmişti, konularınızı kuralları bilerek kapattırdınız, şimdiyse satıldı diye kapattırdığınız topiklerden kalanlar için tekrar konu açıyorsunuz.
Lütfen kuralları okuyunuz.
Nevreste .!.:
canan2156 .!.:
Elimde kalanlar diye yeni bir baslik acmayi istiyorum.çünkü her konumun içinde ayri ayri satilmayan parçalar kaldi.simdi sizin bütün konularimi kapatmaniz mümkün mudur acaba.teşekkür ederim.

Bit pazarında bir sürü konunuz var

Bölüm kuralları okuyun.Konularınızda tamamen ürün bitmeden konularınızı kapatamıyoruz..Ama konularınızdan birini seçin diğerlerini kapatayım siz o konunuza diğer parçalarınızı ekleyin:KK31:Siz hangi konuyu istiyorsanız onun bana linkini yolllayın ve başlığınıda değiştirelim isterseniz:KK34:

diğer bütün konularim kapansin.
Sadece bu kalsin lütfen ...10TLye EV GİYİM TERLİKLER HEDİYE...baslikta HEDİYELİ EV GİYİM diye değişebilir se cok memnun olacagim,teşekkürler.
KONULARINI KAPATTIM:KK34:

Size bölüm kuralları bildirilmişti, konularınızı kuralları bilerek kapattırdınız, şimdiyse satıldı diye kapattırdığınız topiklerden kalanlar için tekrar konu açıyorsunuz.
Lütfen kuralları okuyunuz.

Her konumda birer ikiser satilmayan parçalar kaldığını soylemistim.en son hediye li ev giyimden de kalanlar oldu.su anda tek bir baslik acarak devam ediyorum.birini kapattirmadan diğerini acmiyorum.

Back