- 18 Eylül 2014
- 195
- 23
- 48
- 38
- Konu Sahibi beautysidny
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herhangi bir yıpranma,yırtık ,sökük,erime falan yoksa almayı düşünüyorum.birde sondaki versacenin boyutları nedir?Merhabalar .hepsi 125 yapıyor.madem toplu alacaksınız hepsini 100e bırakırım .kargo ücretsiz:
Canım yıpranma yok.tommy,versace ve addax lacivert ola. Onlar yeni zaten.pembe olan önceden alınma ama yazın 2_3 kere kullandım onda da sorun yok hiç. En büyük boy olan pembe sonra tommy sonra addax ve versace aynı boyutlarda sayılır.versacenin eni 31 boyu 27 cmherhangi bir yıpranma,yırtık ,sökük,erime falan yoksa almayı düşünüyorum.birde sondaki versacenin boyutları nedir?
hepsi 90+ kargo sizden alayım ben.hesap bilgilerini gönderin. ödemeyi bugün yaparım.Canım yıpranma yok.tommy,versace ve addax lacivert ola. Onlar yeni zaten.pembe olan önceden alınma ama yazın 2_3 kere kullandım onda da sorun yok hiç. En büyük boy olan pembe sonra tommy sonra addax ve versace aynı boyutlarda sayılır.versacenin eni 31 boyu 27 cm
100 demiştik canım en son .25 TL + kargo indirimi yapmıştım.hepsi 90+ kargo sizden alayım ben.hesap bilgilerini gönderin. ödemeyi bugün yaparım.
Tamam tabii ki siz karar verin ben haber bekliyorumcanım okul çantalarını bugün oğluma gösterip almayı düşünüyorum
direktBu konumu kapatabilir mısınız?
Canım teşekkür ederim
Canım teşekkür ederim![]()