- 18 Eylül 2014
- 195
- 23
- 48
- 38
- Konu Sahibi beautysidny
Ben teşekkür ederim canım güle güle kullan işine yarasın inşKaç gündür aklımda teşekkür edicem yogunluktan unutuyorum. Tüm ürünler çok güzeldi teşekkür ederim size![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben teşekkür ederim canım güle güle kullan işine yarasın inşKaç gündür aklımda teşekkür edicem yogunluktan unutuyorum. Tüm ürünler çok güzeldi teşekkür ederim size![]()
Tommy mı soruyorsun canım.mağazadan alındı etiketiyle faturasıyla pahalıya da aldım ama sanmıyorum canım orjinal değildir.orjinal mi_?
Tommy mı soruyorsun canım.mağazadan alındı etiketiyle faturasıyla pahalıya da aldım ama sanmıyorum canım orjinal değildir.
Siyah maalesef canım.armani var bi tane .600 e almıştım. 350 gibi verebilirim istersen eğer.kutusu ile.garantisi de vardı ama fişi attım herhalde.siyah çanta yok mu michael kors falan olsa siyah atlarım hemen :)
Yine de sorunu olursa ilgileniyor armani mağaza.İzmir optimum dan alınma. Defosu fln yok .olursa da dediğim gibi mağaza yardımcı oluyor.Siyah maalesef canım.armani var bi tane .600 e almıştım. 350 gibi verebilirim istersen eğer.kutusu ile.garantisi de vardı ama fişi attım herhalde.
Versace cantanin kendi fotosunu atabilir misiniz.son fiyat mi
bu üçü birde versace çanta ne kadar yaparsınız?ilk sayfdan bunlar kaldı.diğer sayfadakiler duruyor zaten.Eki Görüntüle 1292033 Eki Görüntüle 1292034 Eki Görüntüle 1292035
Merhabalar .hepsi 125 yapıyor.madem toplu alacaksınız hepsini 100e bırakırım .kargo ücretsiz:bu üçü birde versace çanta ne kadar yaparsınız?
canım banada cevap verebilirmisinmerhaba canım okulda kullanabilecek çantaları toplu alsam uygun fiyatlı ne olur çantaların durumları nasıl birde sporcu düşünüyorum
merhaba canım okulda kullanabilecek çantaları toplu alsam uygun fiyatlı ne olur çantaların durumları nasıl birde sporcu düşünüyorum[/QUOT
Canım merhababütün Sırt çantaları okulda kullanılabilir durumda. 6 adet çanta var.en sondaki baya kaliteli bi çanta .o da kullanılabilir fakat daha çok bilgisayar için o.onu da istiyor musun.onun fiyatı 40 olur. Diğerleri de toplamda 85 yapıyor. Sadece Diğerlerini alacaksan 75 yapabilirim. Eğer hepsini alacaksan 100 Yaparım.