Marka çanta ve ayakkabı

FundaNewNose_85

işte yeni güzel burnum:)
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
62
25
39
merhaba kızlar ben tam bir marka tutkunuyum ama Türkiyede maalesef markaları satın alabileceğim pek mağaza bulamadım.İstinyeparkın üstkatını ve zorluyu geziyorum, nişasntaşında da Tod s var güzel ama yine de istediğim gibi şeyler bulamıyorum..
Aslında İstanbulda seçenek çok ama yine de avrupadakileri arıyorum..
Size internet üzerinden marka çanta ve ayakkabıu satın alabileceğim bir site var mı diye soracaktım.
Bilen var ise yazarsa çok sevinirim.Malum yaz geliyor alış veriş için içim kıpır kıpır

s
arkadaşlar size güvenilir bir site olan ...u önermek istiyorum. ürünler gerçekten çok kaliteli , bu site benim arkadaşıma ait bir site biz ailece burdan alışveriş yaparız . tavsiye yöntemenli ile satış yapan bir site bu. bir göz gezdirmenizi öneririm önünüze her gelen siteden kesinlikle alışveriş yapmayın derim. bu site 3 d güvenlik sistemiyle çalışıyor ayrıca bilginiz olsun istedim. ve çok enteresan ürünler de var. mesela ben hortum aldım. kendiliğinden katlanıyor az yer kaplıyor oldukça güzel . memnunum saç maşası aldık. oda güzel babyliss 2219 ce 19 mm saç maşası . valla fiyatı da piyasa göre baya iyiydi. 80 tl civarında normalde ama bana 59.90 a tl ye mal oldu. beğenmesseniz de kargo ücretsiz geri gönderiyosunuz kargo firmaya ait geri de iade edebiliyosunuz .

Son düzenleyen: Moderatör:
canım site adını siliyorlar maalesef nedense..fiyatlar evet uygunmuş yazdığına göre ama site adını öğrenemediğimden hiç bir faydası olamadıTekrar başka bir mesaja ihtiyaç duyuyorum.Ben en çok marka çantalarla ilgileniyorum, güvenli derken çakma değil orjinal parçaları ucuz fiyata alabilmekten bahsediyorum. N nehir2013 yine de yardımın için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…