filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 41 16 Mart 2008 Konu Sahibi filizim #1
Cevrimhici Şampiyon Belli 2. Kim? Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2006 4.664 229 42 18 Mart 2008 Konu Sahibi filizim #2 Resimleri aldığınız yeri link olarak belirtiniz. Resimler kendinize ait ise Kendi El Emeklerimiz Bölümü'ne ekleyiniz.
Resimleri aldığınız yeri link olarak belirtiniz. Resimler kendinize ait ise Kendi El Emeklerimiz Bölümü'ne ekleyiniz.
filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 41 18 Mart 2008 Konu Sahibi filizim #3 Hülya .!.: Resimleri aldığınız yeri link olarak belirtiniz. Resimler kendinize ait ise Kendi El Emeklerimiz Bölümü'ne ekleyiniz. Genişletmek için tıkla... Ben konu taşımayı bilmiyorum canım.Evet kendi emeğim ama yalnış yere ekledim herhalde.:çok üzgünüm:
Hülya .!.: Resimleri aldığınız yeri link olarak belirtiniz. Resimler kendinize ait ise Kendi El Emeklerimiz Bölümü'ne ekleyiniz. Genişletmek için tıkla... Ben konu taşımayı bilmiyorum canım.Evet kendi emeğim ama yalnış yere ekledim herhalde.:çok üzgünüm:
Cevrimhici Şampiyon Belli 2. Kim? Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2006 4.664 229 42 6 Eylül 2008 Konu Sahibi filizim #4 filizim .!.: Ben konu taşımayı bilmiyorum canım.Evet kendi emeğim ama yalnış yere ekledim herhalde.:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... Tamam,taşındıyerimseniben
filizim .!.: Ben konu taşımayı bilmiyorum canım.Evet kendi emeğim ama yalnış yere ekledim herhalde.:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... Tamam,taşındıyerimseniben
P pemserpil Ziyaretçi 2 Aralık 2008 Konu Sahibi filizim #5 bayılırım tüylü şirin aksesuarlara. çok hoş. bende de bir ip var 2 cm kadife gibi 3cm normal ip şeklinde :) bi örüş şekli var ama hiç beğenmedim bi kulp da uyduramadım güle güle kullanın
bayılırım tüylü şirin aksesuarlara. çok hoş. bende de bir ip var 2 cm kadife gibi 3cm normal ip şeklinde :) bi örüş şekli var ama hiç beğenmedim bi kulp da uyduramadım güle güle kullanın
filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 41 2 Aralık 2008 Konu Sahibi filizim #6 Pemserpil cim atkı örebilsin güzel durur belki...Düz örgü şeklinde daha iyi olur..
P pemserpil Ziyaretçi 2 Ocak 2009 Konu Sahibi filizim #7 yeni öğrendim adı koza iplikmiş :) teşekkürler :)