Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CNM mrb ben mardınde hemş,reyim
kadın doğum hastanesınde dr serhat ünal'ı
özel mardinparkta dr nalan cıhangir ve dr abdurrahim bediri öneririm
bu arada hayırlı olsun![]()
teşekkürler bende abdurrahime gitmiştim ama bazı kişler memnuniyetsizlik belirttiler o yüzden sormak istedim tekrar teşekkürler .. bu arada bende 112 kkm deyim beklerim![]()
![]()
merhabalar mardindende bi hamile görmek ne güzel.bende 29 haftalık hamıleyim size bişiy soracaktım.kızıltepe ipekyolu hastanesinde şevin hanım var o sizce nasıldır.hemmşiresiniz belki bilirsiniz diye umut ediyorum:)yaaa memnun oldum ben emrkezde oturuyorum ama kızıltepe devlet hastanesınde görev yapıyorum
abdurrahım tecrübe olarak ıyı ama nalan kadar güelryüz degıl
ben 9 ay boyunca serhat beye muayene oldum
ama ekyfı sezeryan istegımi kabul etmeyip normal dgum için ikna etmeye çalışınca nalancığıma koştum![]()
merhaba ben de hamileliigimi ogrendigimde mardinpark aysegul hanima gittim 6+4 hamileydim bebegimin kesesinin haftasinda oldugunu ama kalbinin atmadigini o gun almak isyedogini soyledi bende bekleyelim dedim kadin bide diyor ki bekleyince zzarari olmaz sana herkesin memnun oldugu bir doktor ve o kadar tatli dilli ki.sonraki hafta batman medicalparka nejla hanima gittim karindan gorunmedi yine kalp atislari alttan bakinca gorundu ve sonuc bebeginiz saglikli o kadina uysaydim bebegimi oldurmus olacakti ve bebegim 7 haftalik olmasina ragmen 6 gorunuyordu yani onun gormemesinin nedeni bebegimin cok kucuk olmasi son olarakta kalp atisi gorulmezse 9 10a kadar bekliyor normal doktorlar boyle para duskunleri de aninda alnak istiyor
merhabalar mardindende bi hamile görmek ne güzel.bende 29 haftalık hamıleyim size bişiy soracaktım.kızıltepe ipekyolu hastanesinde şevin hanım var o sizce nasıldır.hemmşiresiniz belki bilirsiniz diye umut ediyorum:)
yaaa memnun oldum ben emrkezde oturuyorum ama kızıltepe devlet hastanesınde görev yapıyorum
abdurrahım tecrübe olarak ıyı ama nalan kadar güelryüz degıl
ben 9 ay boyunca serhat beye muayene oldum
ama ekyfı sezeryan istegımi kabul etmeyip normal dgum için ikna etmeye çalışınca nalancığıma koştum![]()
merhabalar mardindende bi hamile görmek ne güzel.bende 29 haftalık hamıleyim size bişiy soracaktım.kızıltepe ipekyolu hastanesinde şevin hanım var o sizce nasıldır.hemmşiresiniz belki bilirsiniz diye umut ediyorum:)
öyle valla sizde haklısınızvalla cnm güleryüzlü olup olmaması önemli değil bence bana yeterli bilgi veriyor ve motive ediyor . o yüzden memnunumşimdilik bakalım inşallah sıkıntı olmaz .
slm tatlım iyiki dinlememiş başka bi dr görüşü almışsın o bebiş olsun diye ne çekiyoruz yani yazık günah . inşallah sorunsuz kucagına alırsın ....
ben şevin hanıma gitmiştim gayet ilgili bi doktor.. ben beğendim..
evet ilgili ama insan güvenemiyor genede doktordan yana çok çektimde benpeki sen normal mi oldun sezeryan mı ve dogumunu sevin hanım mı yaptırdı.şevinin hastasını bulmak valla çok iyi oldu