• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marc Jacobs Dot kullananlar

busra9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
4
0
36
Ankara
daisy eau so fresh ve dot arasında kaldım, so fresh olanı kokladım aslında çok güzel ama sıradan bir koku bence ve yarım saatte uçtu tamamen, dot denemedim deneme imkanımda yok şu an bu ikisinden birini alacağım internetten, 18 yaşındayım 3 yıldır miss dior cherie EDT kullandım artık çok sıkıldım ondan, hangisini almalıyım. bu arada dot parfümünün notaları :tepe notalarında kırmızı meyveler ve tatlı hanımeli; kalp notasında yasemin ve hindistan cevizi suyu; alt notasında ise kremsi vanilya yer alıyor. kırmızı meyveler :56: hanımeli zaten en sevdiğim kokulardan biridir,hindistan cevizi ve vanilyaya da bayılırım. kullananlar lütfen yardımcı olabilirler mi sever miyim bu parfümü? ağır bir parfüm mü?

Dot ağır bir parfüm değil. Gayet yaşına uygun, canlı, hoş bir koku.
Ama farklı bir parfüm değil.
Tipik bir meyveli genç kız kokusu.
Karaktersiz yani.
Alışılmış, çoğu yerde burnuna gelebilecek kokulardan.
Her şeye rağmen güzel bir koku. Ve kalıcı. Kuzenimin teninde saatlerce kalıyor.
Sonuç olarak bu da senin sıradan olarak adlandırdığın eau so fresh cinsinden.
Ki zaten ikisi de benzer kokular diye hatırlıyorum. Başka bir marka araştırabilirsin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dot ağır bir parfüm değil. Gayet yaşına uygun, canlı, hoş bir koku.
Ama farklı bir parfüm değil.
Tipik bir meyveli genç kız kokusu.
Karaktersiz yani.
Alışılmış, çoğu yerde burnuna gelebilecek kokulardan.
Her şeye rağmen güzel bir koku. Ve kalıcı. Kuzenimin teninde saatlerce kalıyor.
Sonuç olarak bu da senin sıradan olarak adlandırdığın eau so fresh cinsinden.
Ki zaten ikisi de benzer kokular diye hatırlıyorum. Başka bir marka araştırabilirsin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim yorumunuz için, başka marka olarak tavsiye edebileceğiniz bir parfüm var mı?

Benim sevdiğim kokular daha kadınsı ve ağır olduğu için tavsiye veremiyorum. :)
18 yaşa uygun meyveli kokular konusunda fikrim yok.

Back