selam kizlar yine yeniden ben :)
uzun zamandir foruma giremiyorum....Bilen bilir ben parfümlerimi yenilemeyi düsünüyordum bu yüzden bir kac hafta deliler gibi parfüm arastirdim denedim vs sonuc olarak sadece iki parfüm alabildim. Bu yüzden bu konuda acele etmemeye karar verdim. Hata parfüm konusunu askiya almistim diyebilirim.Taki gecen haftaya kadar :) Öylesine bir parfümeriye girdik arkadasla. Tabi ben parfüm arayisinda olmadigimdan sadece bir iki kokuya baktim. Bunlarin arasinda Marc Jacobs Decadence de vardi.
Eve dogru giderken müthis bir koku yayildi. Arkadas cok parfüm denediginden acaba hangisi diye düsünmeye basladik. Simdi istesekde bulamayiz bu kokuyu filan derken kokunun benden geldigini anlamak busefer uzun sürmedi :) Tenimde denedigim parfüm marc jacobs decadence'di. Daha öncleri parfüm ararken bir görevli tavsiye etmisti ama kokusuna bakmamistim. Busefer tam karsimda duruyordu ve öylesine bir bakiyim dedim cünkü sisesi dolayisla asla almak istemicem bir parfümdü. Ilk siktigimda güzel bir koku dedim ama sanki beni iten birsey vardi. Yanliz koku bir kac daka icinde farklilasti eve giderken nefis birseye dönüstü yada ben kokuyu parfümeride algilayamadim.
Birkez denedigimden dolayi kokuyu tarif etmekte zorlaniyorum ama sunu net söyliyebilirim diyer Marc Jacobs parfümlerinden cok farkli. Sekerli, daha kadinsi ve inanilmaz kalici.
Cok dikkat cekici bir parfüm. Beni hem iti hemde cekti. Cok garip. Ama o ilk etkilendigim an bu parfümü almaliyim dedim hemde sisesine ragmen :) Busefer birkez daha denemeden karar vermicem.
Eger icinizden Marc jacobs decadence'yi deniyen yada kullanan varsa sizinde izlenimlerinizi ve cevrenizde biraktigi etkiyi dinlemek isterim. Ve eger güclü dikkat cekici bir parfüm ariyorsaniz kesinlikle bir bakin derim özeliklede sekerli kokulari seviyorsaniz kacirmayin.