• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Marangoza gardrop yaptirmak istiyorum

zekakupum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
82
20
98
merhaba hanimlar, ben yatak odama marangoza gardrop yaptirmak istiyorum.
zemin den tavana kadar gömmeli bir gardrop düsünüyorum.
Sizce maliyeti kac lira olur? En kaliteli malzemeden yaptiracagim.

Ortalama yukseklik 2 metre, uzunlugu da belki 4 metre olup ic hacmi de 80 santim falan olabilir.

Çalışacağınız marangoz çok önemli.. Arkadaşım 3 defa geri göndermek zorunda kaldı marangozun aldığı yanlış ölçüler ve kullandığı malzeme nedeniyle. Kullanacağın malzemeden tut modeldeki oymalara kadar her detay ücretini etkiliyor o yüzden ortalama bir rakam vermek çok zor :/
En adi sunta, bir iyi malzeme mdf , en iyisi AHŞAP.
Ahşap yaptıracaksan biraz pahalıya patlar. Ama dediğim gibi usta çok önemli. Hangi semtte ya da hangi ilde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan iki yer önerebilirim.

Çalışacağınız marangoz çok önemli.. Arkadaşım 3 defa geri göndermek zorunda kaldı marangozun aldığı yanlış ölçüler ve kullandığı malzeme nedeniyle. Kullanacağın malzemeden tut modeldeki oymalara kadar her detay ücretini etkiliyor o yüzden ortalama bir rakam vermek çok zor :/
En adi sunta, bir iyi malzeme mdf , en iyisi AHŞAP.
Ahşap yaptıracaksan biraz pahalıya patlar. Ama dediğim gibi usta çok önemli. Hangi semtte ya da hangi ilde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan iki yer önerebilirim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Maalesef ki istanbul değil, güney doğu da yaptıracağım. Gerçek ahşap bana fazla otantik geliyor kalitesi çok daha iyi olsada herhalde MDF malzemesine yönleneceğim.
Bu oymalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerekli mi? Birde kulplara da önem veriyorum... Keşke gözden ne kadar çıkartmam gerektiğini öğrenebilsem. şuan için yurtdışında olduğum için bilgi edinemiyorum.

Bizimde ilerisi için böyle bi düşüncemiz var. Konuyu takip edeceğim. Umarım fikir verecek birileri çıkar.

MDF yerıne Sunta yaptırmak daha iyi değil mi? Sonuçta elbise dolabı yatak odasında olacak su vey nem riski yok.. Sunta daha mı ucuz?

3-4 bin arası olur.
Aşağısı ya da yukarısı olma olasılığı da sizin istediğiniz işçiliğe kalmış birşey.

Gerçekten çokmuş... Bu kadar olacağını tahmin etmezdim...
İstediğiniz dolap standart ölçülerin dışında.
Derinlik 60-65 cm oluyor.
4 metre de yine standart dışı ölçüdür.
Bunun içine birsürü bölme, çekmece, kaplama, askılık vs gibi şeyler yapılacak.
Yakın zamanda özel ölçü ile dolap yaptırdım, oradan biliyorum.
İyi bir markadaki ücretle aynıya denk geldi.
Hem de benimkinde ışık, iç zemin kaplama gibi şeyler olmamasına karşın.
Yapı marketlere bir bakın derim.
En uygunları orada oluyor hep.

İstediğiniz dolap standart ölçülerin dışında.
Derinlik 60-65 cm oluyor.
4 metre de yine standart dışı ölçüdür.
Bunun içine birsürü bölme, çekmece, kaplama, askılık vs gibi şeyler yapılacak.
Yakın zamanda özel ölçü ile dolap yaptırdım, oradan biliyorum.
İyi bir markadaki ücretle aynıya denk geldi.
Hem de benimkinde ışık, iç zemin kaplama gibi şeyler olmamasına karşın.
Yapı marketlere bir bakın derim.
En uygunları orada oluyor hep.
Aynen IKEA ile tecrübeniz varmı? Oradan bir dolap mı alsam?

Aynen IKEA ile tecrübeniz varmı? Oradan bir dolap mı alsam?
Tavsiye ederim.
Kıyafeti çok seven bir arkadaşım yeni almıştı ikeadan, çok büyük bir dolap.
Evlenmesine ve yeniden bir yatak odası takımıyla dolap almasına rağmen ikea dolabını da evinden söktürüp götürdü.
Çok memnun olduğunu söylüyor.
Ben de başka ürünlerini kullandım.
Elbette çok çok kaliteli değiller ama işlevlerini tam olarak yerine getiriyor.

Merhaba . İstanbul ve çevresi için istediğiniz ölçü ve şekilde akrilik ve garantili malzeme kullanarak bir hafta içinde monte etme garantisi ile dolabinizi yapabiliriz. Ev dekorasyon konusunda deneyimli bir firmayiz .

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yenı ev aldım oraya düşünüyorum yatak odasının tamamını yaptırmak ıstıyoruz 6500 lıra tuttu

Back
X