Birinci sınıftan başlıyorsun ama ilk 2 yıl okuduğun bölüme göre muaf olduğun dersler oluyor. (İçeriği buradakiyle aynı olan dersler) Ders programlarına buradan bakabilirsin http://dosya.marmara.edu.tr/gsf/ts/2013/belgeler/mu_f-tekstil.pdf
Diğer konuda ise; ben öyle dgs li diye kötü davranılan birini görmedim valla olur mu öyle şey:)
Senin bitirdiğin bölüm ne? Çiziyor musun? Eğer çizim yapmadığın bir bölüm ise modelden çizim, temel sanat gibi derslerde zorlanabilirsin ama yapılmayacak şey değil elbette.
ben kütahya da dumlupınar üniversitesi tekstil bölümünü bitirdim. çizim olarak 3 sene önce stilistlik kursuna gitmiştim. istanbulda tasarı kurslarına, orada hazır silüetler kullanarak aydınger kullanarak çizimler yapıyoduk falan... ama tabiki çok bi bilgim yok. sizde dgsli misiniz?hangi bölümde okuyorsunuz? zor bi okul mu? cevap yazmanız beni çok mutlu etti... :)
çok mutlu oldum midwinter :) çok teşekkür ederim gerçekten bu okulda bu bölümde okuyan birisinden bunları duymak beni daha rahatlattı. çünkü dgs liler normal girişliler gibi olmadığı için arada çok fark oluyodur gibi bi düşünce oluşmuştu ben de...aslında daha tercih bile yapamadık ama yine de bazı şeyleri başından öğrenmek lazım... :) okulda çan eğrisi mi var yoksa geçme notu mu uygulanıyo?
çan eğrisi yok. rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
midwinter çan eğrisi yoksa nasıl ders geçiliyor? benim okuduğum okulda çan vardı. başka bi sistem bilmiyorum da acaba anlatabilir misin? ya sanada çok soru soruyorum rahatsız ediyosam özür dilerim :)
öyleyse çok güzel. inş. bende kazanbilirim. kazanırsam sanada müjdemi veririm :) çok yardımcı oldun Allah razı olsun valla... :) çok teşekkürler. sana da derslerinde başarılar dilerim. kaçıncı sınıftasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?