Göz Makyajı Manyetik Kirpik (mıknatıslı kirpik ya da magnetic lash)

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

sirinsmurff

Guru
Pro Üye
8 Ekim 2011
1.109
476
Hanımlar merhaba. Geçenlerde merakima yenik düşüp mıknatıslı kirpik aldım fiyatı da 30 küsür tl. Eve gelir gelmez hemen denemek istedim. Ancak son derece kullanışsız ve asla normal bir kirpik gibi durmuyor, defa defa denedim gerçekten saçma bir ürün. Bir kere bile kullanılmaz yani direk çöp.
Kısacası kimseye tavsiye etmiyorum. Ben almadan önce inandırıcı gerçek kullanıcı yorumları görememiştim, o yüzden özellikle yazmak istedim.

Ben de aldım, sadece ortada mıknatıs olduğu için yanlar havada kalıyor. Reklamlarıyla alakasız, kullanışlı bir ürün değil

Hanımlar merhaba. Geçenlerde merakima yenik düşüp mıknatıslı kirpik aldım fiyatı da 30 küsür tl. Eve gelir gelmez hemen denemek istedim. Ancak son derece kullanışsız ve asla normal bir kirpik gibi durmuyor, defa defa denedim gerçekten saçma bir ürün. Bir kere bile kullanılmaz yani direk çöp.
Kısacası kimseye tavsiye etmiyorum. Ben almadan önce inandırıcı gerçek kullanıcı yorumları görememiştim, o yüzden özellikle yazmak istedim.
Takma kirpikler güzel aslında hani şu takma kısmı ince çizgi olanları değilde nokta nokta olanlar çok doğal duruyor

Ben hayatımda takma kirpik hiç kullanmadım, bilmiyorum. İlk defa denedim mıknatıslı kirpik son derece saçma bir ürün. Asla kullanılabilecek birşey değil. Ve deneyemiyorsun da, mecburen direk satın aldım, paramı çöpe attım resmen.

X