Manuel süt sagma pompasi hakkında

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
31
Kızlar bugün süt sagma pompasi aldım manuel şuan için memnunum. Tek sıkıntım memelerim yaraydi kaniyodu şimdi sagdim ilk kan çıktı kanlı süt onu döktüm tekrar onu döktüm tekrar ta ki sütüm kendi rengini alana kadar. Çok acıtmadı ama şey gögusumun ucu kanadı bi de iltihap givi bişey çıktı sanırım. Ya normal mi yani her sagdigimda kan mı cikicak böyle? Sağ gögusumu kullanmadım bugün çünkü ucu çok sert ve yara yani bi sagsam ya da emzirsem hem mahfolucam4m hem yaraların açılmasını sağlayıp kan gölüne dondurucem ortalığı. Bebeğimi emzirmek istiyorum annemler aptamil almış çok üzülüyorum o yüzden bugün gidip sagma pompasi aldım en azından kendi sütümü emsin. Kendi sütümle daha çabuk doyuyo onu fark ettim. Neyse şey birazdan yine sagicam da bu kanama zamanla geçer mi kullananlar ne yaptılar ne yapayım ben

Saf zeytinyağı varsa emzirmeden önce ve sonra sürmeni tavsiye ederim. Göğüs kalkanı da işe yarıyormuş.

Saf zeytinyağı varsa emzirmeden önce ve sonra sürmeni tavsiye ederim. Göğüs kalkanı da işe yarıyormuş.

Göğüs kalkanı aldım canım ama geceleri rahat uyutmaktan başka bir işe yaramadı göğüslerim yine aciyor. Şimdi korktuğum gögusumu sardım yavaş yavaş kan akmadı şükür ben şey yapicam bu söylediğinden de yola çıkarak sagmadan sonra zeytinyağı surucem bi sonraki sagmaya kadar öyle dursun iyileşince biraz bebeğimi emziririm yarın falan bugünü böyle atlatayım da gerçekten çok kotuyum

İyileşene kadar sağabilirsin aslında yalnız sütünü kaşıkla ver. kaşıkla vermek için vaktin olmuyorsa da avent natural pp biberon tavsiye ederim.
Ben de elektrikli pompa yüzünden yara yapmıştım göğsümü 1 hafta acısı beynime vurdu. Bir gece yatarken göğsüme soğan sardım ertesi gün acısını almıştı ve zeytinyağına devam ettim 5 günde falan geçti.

hayirlisi ile kucaginiza aldiniz.cok konu acmistiniz.icimden dedim dogum yaptiktan sonra da devami olur
Kizma ben de oyleyim
.gogus ucu kremi gebelikte de kullanmadin mi.ne yapmaliyiz yara olmamasi icin

hayirlisi ile kucaginiza aldiniz.cok konu acmistiniz.icimden dedim dogum yaptiktan sonra da devami olur
Kizma ben de oyleyim

Bilmiyom ki şuan işte göğüs ucu çatlak kremi var bide madecassol var onları kullanıyorum ama biraz ara verdim zeytinyağı kullanıyorum şuan. Son 2 beslemeyi sağ gogusumle yaptım gece yine sagip vericem sol gögusüm kan içinde zaten onu veremem biraz düzelmesi gerekiyor öyle işte. Ben böyle araştırmayı fikir almayı seviyorum bu konuların sebebi o yüzden

lansinoh meme için kremi var 1 günde düzelmişti kuzenimin göğsü tavsiye ederim

Kizma ben de oyleyim
Annem, ben kızımı ilk emzirmeden önce göğüslerime soğan bastı. Soğanı ikiye bölüp göğüslerime koydu bir dakika falan bekledik sonra soğanı aldık ve güzelce yıkadım göğüslerimi. Kokusu falan kalmadı yani. Sonra emzirdim kızımı ve emzirme yüzünden hiiç yara olmadı göğüslerim. Bir tek geçen gün elektrikli pompa yüzünden yara oldu. Tavsiye ederim.

Benımde gogsum kanıyodu,kanıyo yara dıye vermemeyı ıhmal etme,benım goguslerım yanıyodu sısmıstı sut toplamıstı. Dokunamıyodum,ebe gelıyodu eve ılk ıkı ay benı gorunce sok oldu bu ne hal dıye,yankadın doktoruna gıdıp tamamen kesıcektım sutu yada azıcık sabredıcektım. Lansınoh surdum sureklı o cok ıyı geldı. Oglumu 27 ay emzırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…