Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sevgili annecikler ve anne adayları :)
size danışmak istediğim bir konu var manuel süt sağma pompası almayı düşünüyorum MİLKWAY MANUEL GÖĞÜS POMPASI VE LANSİNOH GÖĞÜS POMPASI arasında kaldım bana yardımcı olurmusunuz? milkway'in ürünü hakkında hiç yorum bulamadım ama lansinohtan çok memnun olan var ayrıca biberon olarak Chicco Step Up 1 150 ML Biberon 0 Ay+ biberon tercih ettim ama daha almadım yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
merhaba. ben yeni olduğumdan özelden cevap msjı.yazamıyorum.bendeki pompa elektrikli markası ise santebebe.kargo bana ait olmak üzere 55 tl.ye gönderebilirim.düşünürseniz özelden mail adresinizi ya da telefon no. yazarsanız ayrıntılı bilgi verebilirim.
sevgili annecikler ve anne adayları :)
size danışmak istediğim bir konu var manuel süt sağma pompası almayı düşünüyorum MİLKWAY MANUEL GÖĞÜS POMPASI VE LANSİNOH GÖĞÜS POMPASI arasında kaldım bana yardımcı olurmusunuz? milkway'in ürünü hakkında hiç yorum bulamadım ama lansinohtan çok memnun olan var ayrıca biberon olarak Chicco Step Up 1 150 ML Biberon 0 Ay+ biberon tercih ettim ama daha almadım yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
slm LANSİNOH GÖĞÜS POMPASI kullandım çok memnunum yanında süt poşetleri de var süt saklamak için tek elle kullanılıyor ve çok rahat daha önce bebedorun kini kullanmıştım ama iki elle kullanıyorsun biraz zahmetli o yüzden lansinohu tavsiye ederim.hayırlı doğumlar