• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıklı olan hangisine yönelmek

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.384
5.200
148
Fizik öğretmeniyim.Özel sektörde çalışıyorum.Iyide kazanıyorum.Ancak aşırı yoruluyorum ve yıpranıyorum.Almanyaya giden öğretmen tanıdıklarım var.Tek branşla gitmişler.Burada fizikten atanmayı bekleyen arkadaşlarimda var.Özelde memur kadar alıyorum.Ancak ülkenin gidişinden endişeliyim.
Size danışmak istediğim şey şu.Bizim branşta sağlık fiziginde yüksek lisans yaparsam hem ataması var diye biliyorum.Hemde yurtdışında çok ihtiyaç var diye biliyorum.Burada kalıp atanmak mi? Yoksa yüksek lisansa mi yönelmek?
Haftaya okuldan hocamla bölüm hakkında konuşacağım.Sizce mantıklı olan ne? Sağlık fiziğinden yüksek yapıp yurtdisina gitmeye çalışmak mı? Saglik fiziginden yüksek yapıp gidemezsem öğretmen olarak gitmeye çalışacağım

Yüksek lisans yaparken nasıl çalışacaksınız iş yeri izin verecek mi? Yl bitene kadar daha çok yorulacaksınız iş + okul + tez bunları göze alıyor musunuz?
Seneye 3 gün çalışmayı düşünüyorum. Okul genelde 4 gün oluyor zaten.Ve dersler sabahtan akşama kadar olmuyor.Tez senesi ders olmuyor zaten

Back