• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantik evliligi

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.181
12.493
448
Kızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler

Ben yapabilir miydim bilmiyorum.arkdaşlsrjm birileriyle tanıştırırdı o kadar iyi temiz insanlar olurlardı ki resmen zorlardım kendimi. Ama yok ben düşünemiyordum sevmediğim bi insanla aynı evi aynı yatağı paylaştığımı.
Ama bazen insan sadece sevilmek istiyor. Bazen sevmekten çok sevilmek iyi geliyor. Eğer iyi biri güvenilir sırtımı dayayabileceğim biri diyorsan neden olmasın.

Ben mantık evliliğini doğru bulmuyorum çünkü aşk yoksa her zaman başkasına aşık olma ihtimali vardır . Bundan üç yıl önce bu konuyu görseydim mantık evliliğini desteklerdim . Siz şuan kendinizi çok ağır bir yükün altına sokuyosunuz onun sevgisi size yük olur ve küçük hatalar yapsa bile katlanılmaz olur . Ben de başlarken eşime aşık değildim sonradan aşık oldum evlilik kararını böyle verdik ve bana o kadar değer verdiki dedim ki Allah korusun ama bu adam yatalak olsa ben son nefesime kadar onun gözlerinin içine bakarak gecirebilirim . Allah büyük imtihanlardan korusun ama hayat hep güzel gitmiyor. Şuan bir buçuk yıllık evliyim hamileyim 7 haftalık şükürler olsun ki bir saniye bile pişmanlık duymadım her gün sukrediyorum eşim de bana Allah'ın bahsettiği nimetlerden biri . Bunları söylüyorum çünkü evlilik sadece ömür geçirmek değil ömrünüzü paylaşabilecek misiniz ? Yani 34 yaşında ve evlenmek için evlenmek mi yoksa bu adama karşı da boş değilim diyor musunuz ? Hislerim var ama kuvvetli değil mi diyorsunuz yoksa o seviyor ama ben ona sadece değer veriyorum mu diyorsunuz

Back
X