Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Smear verdiniz mi?Geçmiıyen mantardan kim nasıl kurtuldu temmuzda uğraşıyorım 3 doktor deyişdim ama banamısın demiyor
Evet çıkmadı bir şey orsan sadece candıda çıkdı mantarSmear verdiniz mi?
Benim 1 sene önce candida vardı fitil ve ilaç kullandım kesildi ilgilenirsen markasını yazayım doktoruna yazdirirsinGeçmiıyen mantardan kim nasıl kurtuldu temmuzda uğraşıyorım 3 doktor deyişdim ama banamısın demiyor
sirkeli suyla karbonatla papatyayla geçirdim ilaç bana asla fayda etmiyo sende dene geçer inşallahGeçmiıyen mantardan kim nasıl kurtuldu temmuzda uğraşıyorım 3 doktor deyişdim ama banamısın demiyor
Dr un vereceği mantar ilaçları hem hap hem krem ya da fitil kullan. Mutlaka ki yazarlar. İkincisi temiz ve kuru tutmak. Sık çamaşır değiştir ve ütüleme yap. Günlük ped, vajinal bakım ürünleri kullanma. İç çamaşırları pamuklu olsun hava alsın ve çok sıkı olmasin. Bol bol su iç. Ayrıca probiyotik kullanabilirsin Dr a uygun birsey yazmasını iste ki doğal floran çabuk güçlensin. Bir diğeri beslenme. Yine probiyotik içerikli şeyler tüket. Ev turşusu ev yoğurdu vs. Ayrıca mecbur kalmadıkça antibiyotik kullanma. Evliysen eşine geçtiyse ondan tekrar sana bulaşıyor olabilir mi bunu da Dr a sor birsey kullanması gerekir mi onun da diye. Hala cozulmezse bu sefer kadın dogum yerine enfeksiyon hastalıkları uzmanına görün derimGeçmiıyen mantardan kim nasıl kurtuldu temmuzda uğraşıyorım 3 doktor deyişdim ama banamısın demiyor
Kullandım geri geldiGyno Max fitille .
Biokaldin fitil
Benim 1 sene önce candida vardı fitil ve ilaç kullandım kesildi ilgilenirsen markasını yazayım doktoruna yazdirirsin
Tamam beklıyorumBende böyleydım yıllarca lise yıllarım da zehir gibi geçmişti sürekli temiz tuttum orayı. Bildiğin leğene su doldurdum içinde durdum. En son bi krem kullandım o kesti. Adını bi ablamdan öğrenip yazıcam sana