• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantardan mı baska bir şeyden mi anlayamadım :(

tugcetugcet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
5
0
1
30
20 yasındayım temmuz ayının baslarında karnım belim sanki adet olmuşum gibi agrıyordu.bir de vajinam kasınıyodu cok az.ürolojiye gittim idrar tahlili oldum idrara cok az kan karısmıs ve cok azda bakterıye rastlandı.ultrasonla bobreklerıme baktılar bişey cıkmadı sadece douglasta orta derecede sıvıya rastlandı kadın doguma yonlendırdıler.kadın doğuma cıktım doktor travazol krem verdı o kremı kullandım ilk hafta agrı falan olmadı sonra karnımda belimde agrılar tekrardan oldu boyle tenime dokununca sızı oluyodu.daha sonra rahimime baktılar ultrasyomla kist falanda cıkmadı douglasta minimal sıvı izlendi bu kez ve akıntım da oluyo.Sabahları uyandıgımda karnım belim surekli agrıyor.vajinam arada kasınıyo peceteyle sılınce yada dokununca kasıntı oluo bazen o da surekli olmuyor birde cok yol yurudugumde arada vajinamın sol tarafında agrı oluyor.netten bakıyorum bu agılar hamilelik belirtisi diyor korkuyorum arkadaslar inşallah hamile değilimdir sizce neden kaynaklanıyor bu boyle bişy yasayan var mı lutfen yardımcı olun cok uzgun durumdayım :( bu douglastaki sıvı agrı yapar mı ki?

20 yasındayım temmuz ayının baslarında karnım belim sanki adet olmuşum gibi agrıyordu.bir de vajinam kasınıyodu cok az.ürolojiye gittim idrar tahlili oldum idrara cok az kan karısmıs ve cok azda bakterıye rastlandı.ultrasonla bobreklerıme baktılar bişey cıkmadı sadece douglasta orta derecede sıvıya rastlandı kadın doguma yonlendırdıler.kadın doğuma cıktım doktor travazol krem verdı o kremı kullandım ilk hafta agrı falan olmadı sonra karnımda belimde agrılar tekrardan oldu boyle tenime dokununca sızı oluyodu.daha sonra rahimime baktılar ultrasyomla kist falanda cıkmadı douglasta minimal sıvı izlendi bu kez ve akıntım da oluyo.Sabahları uyandıgımda karnım belim surekli agrıyor.vajinam arada kasınıyo peceteyle sılınce yada dokununca kasıntı oluo bazen o da surekli olmuyor birde cok yol yurudugumde arada vajinamın sol tarafında agrı oluyor.netten bakıyorum bu agılar hamilelik belirtisi diyor korkuyorum arkadaslar inşallah hamile değilimdir sizce neden kaynaklanıyor bu boyle bişy yasayan var mı lutfen yardımcı olun cok uzgun durumdayım :KK43: bu douglastaki sıvı agrı yapar mı ki?
Doktora gitmişsin, bunun üzerine benim yorum yapmam doğru olmaz. Fakat şunu diyebilirim ki ağrıyı ve kaşıntıyı birbirinden ayırmak lazım. Mantar ağrı yapmaz. Mantar beyaz renklidir, yumurta akı gibi kıvamı vardır ve deli gibi kaşıntı yapar. Bunu geçirmek için merhem kullanabilirsin.

Ancak ağrın varsa sistit, idrar yolu iltihabı, miyom v.b. bir rahatsızlığın olabilir. İdrar tahlili yaptırmışsın, ultrason da çektirdin mi? Ağrın kremle geçmez, idrar tahlili sonucuna göre doktorundan bir antibiyotik almalısın.

Doktora gitmişsin, bunun üzerine benim yorum yapmam doğru olmaz. Fakat şunu diyebilirim ki ağrıyı ve kaşıntıyı birbirinden ayırmak lazım. Mantar ağrı yapmaz. Mantar beyaz renklidir, yumurta akı gibi kıvamı vardır ve deli gibi kaşıntı yapar. Bunu geçirmek için merhem kullanabilirsin.

Ancak ağrın varsa sistit, idrar yolu iltihabı, miyom v.b. bir rahatsızlığın olabilir. İdrar tahlili yaptırmışsın, ultrason da çektirdin mi? Ağrın kremle geçmez, idrar tahlili sonucuna göre doktorundan bir antibiyotik almalısın.
Ultrasyon cekindim ozaman kist falan gorulmedi temmuz ayindan beri agrim oluyor bu aralar surekli var belime dokununca sizi oluyo dun emar cekindim

Back