• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantardan dolayı genital bölgede ağrılı şişlik!

siti

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
158
40
318
İstanbul
hanımlar merhaba;
p.tesi günü vajinamın dış dudaklarında bezeler olduğunu farkettim,ağrı yapıyor.
bugün de doktora gittim mantar var ondan olmuş dedi,ama şişlikler git gide büyüyor ve ağrı yapıyor.
mantardan dolayı böyle bi sorun yaşayan oldu mu ?

hanımlar merhaba;
p.tesi günü vajinamın dış dudaklarında bezeler olduğunu farkettim,ağrı yapıyor.
bugün de doktora gittim mantar var ondan olmuş dedi,ama şişlikler git gide büyüyor ve ağrı yapıyor.
mantardan dolayı böyle bi sorun yaşayan oldu mu ?

canım dün bende de aynı şey oldu. sanki beze gibi ağrılı. acaba içinde akne mi var diye düşündüm. ama sanırım daha önce de olmuştu bende. sonra geçmişti diye hatirlıyorum. mantarla ilgisi lduğunu sanmıyorum aslında. birkaç gün öncesinde bayağı mantar vardı ama sonra geçti. bu da geçtikten 4-5 gün sonra oldu.

canım dün bende de aynı şey oldu. sanki beze gibi ağrılı. acaba içinde akne mi var diye düşündüm. ama sanırım daha önce de olmuştu bende. sonra geçmişti diye hatirlıyorum. mantarla ilgisi lduğunu sanmıyorum aslında. birkaç gün öncesinde bayağı mantar vardı ama sonra geçti. bu da geçtikten 4-5 gün sonra oldu.

mantardan dolayı olduğunu doktor kendi söyledi ama :/ şişliklerin içi beze gibi evet ve çok ağrılı.solüsyonlu sıcak su oturma banyosu ve krem verdi doktor umarım çabucak geçer :(

mantardan dolayı olduğunu doktor kendi söyledi ama :/ şişliklerin içi beze gibi evet ve çok ağrılı.solüsyonlu sıcak su oturma banyosu ve krem verdi doktor umarım çabucak geçer :(

Ben doktora gitmedim canım. ama mantar geçtikten sonra oluştu o yüzden ihtimal vermemiştim. benim dün oluştu. salı dr randevum var. geçmezse ona söylerim. belki bi ilaç verir bana da. gerçekten rahatsızlık veriyor. kabarmış ve biraz kırmızı duruyor. acaba içinde iltihap falan mı var? dr bir şey dedi mi sana?

Ben doktora gitmedim canım. ama mantar geçtikten sonra oluştu o yüzden ihtimal vermemiştim. benim dün oluştu. salı dr randevum var. geçmezse ona söylerim. belki bi ilaç verir bana da. gerçekten rahatsızlık veriyor. kabarmış ve biraz kırmızı duruyor. acaba içinde iltihap falan mı var? dr bir şey dedi mi sana?

doktor sadece baktı,elleyip bişey söylemedi. ben doktor bakmadan önce anlattım böyle böyle beze gibi şişlikler var çok ağrı yapıyo vs. diye,bakınca mantar olmuşsun dedi,ısrarla o şişlikler mantardan dolayı mı diye sordum evet dedi,ağrıması normal mi dedim ona da evet dedi. benim 2 taraflı şişlik var ve yürürken çok canım yanıyo,doktor doğru teşhisi mi koydu emin değilim :/

Back