Arkadaskar iki ay once mantar oldum kullabmafigim krem fitil kalmadi kadin dogumada gittim ama fayda gormedim antibiyotik kullanirken yanma olmuyir ama bitince kabus geri basliyor bi oneriniz varmi ilactan baska izdirap gibi surekli idrar yapma hissi surekli yanma yardim edin esimlede cok soguduk(
Tsk ederim cnm bu otlari kaynatiyomusun nasil hazirladigini bi anlatirmisin kac dakika yapiosun oturma banyosunu bnde rivanol oturma banyosu aldim eczaneden ama faydasini gormedim bugun antibiyotige tekrar basladim ilac manyagi oldum resmen gunluk ped kullanimini onermiyolar mantari tetikliomus hava almadigi icin kullaniomusun hijyen acisindan yada bi temizlik jeli falan baska onerilerin varsa yaz lutfen psikolojim bozuldu
Arkadaskar iki ay once mantar oldum kullabmafigim krem fitil kalmadi kadin dogumada gittim ama fayda gormedim antibiyotik kullanirken yanma olmuyir ama bitince kabus geri basliyor bi oneriniz varmi ilactan baska izdirap gibi surekli idrar yapma hissi surekli yanma yardim edin esimlede cok soguduk([/QUOTE
arkadaşım..senin sorun çözüldü bil. ...aynı dertten muzdariptim bi mantar 2 yıl sürer mi yahu..ama bitti gerçekten. antibiotikler falan kremler fitiller ne kullandıysam geçmiyodu... ama rüya gibi kurtuldum ben ...inşallah sende kurtulcaksın..diğer kaşıntılılar siz de yapın bunu:) ...HAYIT SUYU tek çare..inanın bana..
(banyoda sıcak suyla ve eczaneden aldığınız ketoral adlı mantar şampuanı var saçlar için onla yıkayın bölgeyi... ve sirkeli suyla son yıkamayı yapın bu anında rahatlatıyo..balzamik sirke varsa bu daha iyi ...)ama asıl attın vuruş HAYIT SUYU...sabah akşam aç karnına bir çay bardağının yarısı kadar hayıt suyu yarısı kadar su karıştırın için ertesi gün olmadı ilk 3 gün içinde VAJİNAL MANTARDAN KURTULACAKSINIZ....
ben yıllar önce hamile kalamadığım için adet düzensizliğim de vardı onun için kullanmıştım..1 ay sonra hamile kaldım..o gün bu gün adetlerim de düzene girdi...4 ayda bir adet görüyodum eskiden..hayıt suyu bi mucize diyebilirim..12 yıl çocuğu olmayan bi arkadaşıma önermiştim..1 ay sonra hamilelik haberini almıştım..sonucu bildirin burdan arkadaşlar.. herkes kadın hastalıkları ve mantar türevi dertlerden kurtulsun inşallah...anneme de içircem menopoza birebirmiş nette yazıyo...inanılmaz ya:))))))))))))))))))
sevgiler hepinize
merhaba uygulamanız başarılı oldu mu? kurtuldunuz mu mantardan?Temiz bir leğene otlardan birer avuç atip kaynar su ekliyorum. 15- 20 dk bekletiyorum. Su sicaksa dayanabilecegim kadar soğuk su ile ilitiyorum demlendikten sonra. 15-20 damla da cay agaci yagi damlatip yarim saat 40 dk temas edecek şekilde oturuyorum.
Akintim bazen idrar gibi sulu ve yoğun oluyor, akip gidiyor resmen. O zamanlar disari cikarken mecburen günlük ped kullanıyorum. Onun dışında yanimda tasiyorum, çok mecbur kalmadikca kullanmiyorum.
Jel , sabun vs. Hiçbirini onermiyor Dr.lar .. Ben normalde de kimyasal içermeyen deterjan duş jeli şampuan kullanmama rağmen artik o duş jelimi de kullanmiyorum. Yalnızca su ile temizleyin diyorlar sürekli.
Camasirlari yikarken de organik deterjan yumusatici zaten kullanmiyorum ama son yikamamda yumusatici gözüne sirke koymaya basladim. Bir de iç camasirlarina mutlaka ütü...
Bir de organik üretim aynisefa papatya kremi var. Onu da sordum kullanabilirsiniz dediler. Netten siparişi beklemek istemedim yarin obur gün eminonune gidersem onu da alicam.
En az 5-6 ay oldu geciremedim tamamen. İnşallah bunlar şifa olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?