mantar :(

A003

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
4
0
1
Afyon
Arkadaskar iki ay once mantar oldum kullabmafigim krem fitil kalmadi kadin dogumada gittim ama fayda gormedim antibiyotik kullanirken yanma olmuyir ama bitince kabus geri basliyor bi oneriniz varmi ilactan baska izdirap gibi surekli idrar yapma hissi surekli yanma yardim edin esimlede cok soguduk (

mantarın idrarla ne alakası var anlamdım mantar nerende çıktı

Off cevap yaziyordum silindi. Yeniden yazicam A003 bekle. İnşallah şifa olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aylardır ben de çekiyorum mantar illetinden. TV de aynisefa ile oturma banyosu anlatıyordu Saracoğlu. Ben de guvendigim bir bitki uzmanina sordum. Aynisefa, civanpercemi, papatya ile oturma banyosu hazirla içine de 15 damla cay agaci yagi damlat 30 ila 45 dk oturma banyosu yap dedi. İlk defa dun uyguladim. Bugün gayet rahat geçti. Akinti kasinti yanma yok gibiydi. 3 gün arka arkaya sonra da gün asiri yapmak gerekiyormus. Bugün 2. Gün oldu. Yarindan sonra regle kadar gün asiri devam edicem. İnşallah şifa olur. Yoksa dediğin gibi herşeyi etkiliyor..

Tsk ederim cnm bu otlari kaynatiyomusun nasil hazirladigini bi anlatirmisin kac dakika yapiosun oturma banyosunu bnde rivanol oturma banyosu aldim eczaneden ama faydasini gormedim bugun antibiyotige tekrar basladim ilac manyagi oldum resmen gunluk ped kullanimini onermiyolar mantari tetikliomus hava almadigi icin kullaniomusun hijyen acisindan yada bi temizlik jeli falan baska onerilerin varsa yaz lutfen psikolojim bozuldu

Temiz bir leğene otlardan birer avuç atip kaynar su ekliyorum. 15- 20 dk bekletiyorum. Su sicaksa dayanabilecegim kadar soğuk su ile ilitiyorum demlendikten sonra. 15-20 damla da cay agaci yagi damlatip yarim saat 40 dk temas edecek şekilde oturuyorum.

Akintim bazen idrar gibi sulu ve yoğun oluyor, akip gidiyor resmen. O zamanlar disari cikarken mecburen günlük ped kullanıyorum. Onun dışında yanimda tasiyorum, çok mecbur kalmadikca kullanmiyorum.

Jel , sabun vs. Hiçbirini onermiyor Dr.lar .. Ben normalde de kimyasal içermeyen deterjan duş jeli şampuan kullanmama rağmen artik o duş jelimi de kullanmiyorum. Yalnızca su ile temizleyin diyorlar sürekli.

Camasirlari yikarken de organik deterjan yumusatici zaten kullanmiyorum ama son yikamamda yumusatici gözüne sirke koymaya basladim. Bir de iç camasirlarina mutlaka ütü...

Bir de organik üretim aynisefa papatya kremi var. Onu da sordum kullanabilirsiniz dediler. Netten siparişi beklemek istemedim yarin obur gün eminonune gidersem onu da alicam.

En az 5-6 ay oldu geciremedim tamamen. İnşallah bunlar şifa olur.

Cnm saol biraz once bi sayfada bizim gibi sikayeti olan bayanlarin onerilerini okudun bi kac ilac isimleri vermisler cok da memnun kalmislar ama doktora sorun falan diolat acaba kullansammi diorum hepsinin tamamen gecmis napcami bikmiorum artik antibiyotik kullandin mi sen

Ben de okudum onlari da bunun için Dr a gitmekten usandim. Esimle birlikte de kullandik. Bir müddet geçti yine nuksetti. Hatta dun kuzenim gitti Dr.a onda da ayni sıkıntı var. Dr. İlaç vermemiş. Temiz ve kuru tut. Günlük ped kullanma vs tavsiyelerle yollamis. İlaç geçici çözüm demiş. Onu da duyunca bu oturma banyosuna basladim. Sen bilirsin ama sormadan ilaç kullanma bence.

Evlenmeden önce de oluyordu bende. Deterjanlarimi değiştirdikten sonra 2 yila yakin rahat ettim. Hasimato tiroidi var bende. Bu ara endokrine gitmeyi de ihmal ettim. Bagisiklik sistemiyle de alakali mantar.

Yogurttaki bakterilerin de iyi geldiğini okudum. Her gün bir kase ev yapimi yoğurt yemeye calisiyorum son günlerde.

iç çamaşırlarınız pamuklu ve yüksek sıcaklıkta yıkansın ütüleyin ..
ıslak bırakmadan,kuru tutun hijyene dikkat edin..doktora gidin ..

Zlain diye bir mantar kremi var cok faydali fiyatida uygun dene istersen cnm

Ben Travocort kullanıyorum. Hem içine hem dışına sürüyorum. İç kısmına kulak çubuğuyla sürüyorum, açıkçası iç kısmına sürmezsem geçmiyor. Oturma banyosunu da duymuştum ama hiç yapmadım. Antibiyotik kullanılmasını tavsiye etmem çünkü karaciğere çok zararı var, merhemle veya oturma banyosuyla geçirmeye çalışın.

merhaba uygulamanız başarılı oldu mu? kurtuldunuz mu mantardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…