Mantar

mantar antibiyotik ve mikrop öldürücü fitil ile tedavi olur.tabi sen bu tedavi ile iyi kötü tüm mikropların kökünü kazıdın.şimdi daha şiddetlilere bir kapı açtın hijene daha daha dikkat etmen gerekecek. .mantarın sebebini bilmek lazım. mesela senin bir de bikini bölgesinde mikroplanmaya karşı.özel sıvı sabun yararlı bakterilerin oluşması orasının florasının düzelmesine katkısı vardır.ayrıca şu erkekleri istersen gömlek gibi deterjana bas her tarafını adamların mikropu virüsü kendine hastalık yapmıyor.kadına hastalık yapıyor.ayrıca çok alakasız görünse de gizli şekerini araştır.şeker yükleme testi yaptır insülin direncine bak. o yüzden de sürekli tekrar eden mantar olabiliyor.

Kizlar mantardan nasil kurtulabilirim onericeginiz ilac var mi
Doğum yaptıktan sonra bende mantar oluşumu gözlendi. Doktorumun verdiği ilaç donaxyl fitil 6 gün boyunca kullanıyorsun ve funit tablet 2 sabah 2 akşam almak üzere içiyorsun. Ama tabi bunları doktora gidip muayene sonucunda verdiği ilaçlar. Sende doktora gözüktükten sonra bu ilaçları söyle,eğer doktorunda onaylarsa kullan derim.

Doğum yaptıktan sonra bende mantar oluşumu gözlendi. Doktorumun verdiği ilaç donaxyl fitil 6 gün boyunca kullanıyorsun ve funit tablet 2 sabah 2 akşam almak üzere içiyorsun. Ama tabi bunları doktora gidip muayene sonucunda verdiği ilaçlar. Sende doktora gözüktükten sonra bu ilaçları söyle,eğer doktorunda onaylarsa kullan derim.
Doktora gittim ama bana 2 li fitil verdi 3 gun arayla kullaniyim diye gecmedi travozol verdi bide

Doktora gittim ama bana 2 li fitil verdi 3 gun arayla kullaniyim diye gecmedi travozol verdi bide
Travazolu bende kullandım etkisini göremediğimden tekrar bu ilaçları verdi. Dediğim gibi sendr tekrar bir görün doktoruna. Bunların muadili olan bir ilaç verebilir.

Back