Mantar ve fitil

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Merhaba hanımlar Tatilden dolayı eşim mantar oldu sanırım ondan da bana geçti .Doktora gittiğimde izah ettim eşim mantar ilaç kullanıyor bende de hafif kaşıntı var dedim ve fitil verdi .Çok hafif mantar var dedi .Birincisi ultrason la baktı ve oradan mi anladı vajinama bez örtmüştüm.Gyno lomexin verdi 2 tane uç gün arayla kullandım .Aşırı akıntı oldu ki hiç akintim olmadı bu yaşıma kadar fitille mi alakalı yada mantardan dolayı mıdır .Bir de tekrar kontrole gitmeye gerek var mı geçip geçmediğini nasıl anlarim???

Mantar sorunu ben de yaşamıştım. Fitil epey işe yarıyor. Mutlaka aksatmadan kullanırsan hemen kurtuluyorsun. Geçtiğini de akıntın kesildiğinde ve kaşınman geçtiğinde rahat anlarsın. Geçmiş olsun

2 taneydi zaten kullandım bakalım peki ultrason da mı anlaşılır mantar olup olmadığı
Mantar sorunu ben de yaşamıştım. Fitil epey işe yarıyor. Mutlaka aksatmadan kullanırsan hemen kurtuluyorsun. Geçtiğini de akıntın kesildiğinde ve kaşınman geçtiğinde rahat anlarsın. Geçmiş olsun

2 taneydi zaten kullandım bakalım peki ultrason da mı anlaşılır mantar olup olmadığı
Onu bilmiyorum çünkü ben daha sonra kontrole gitmedim. Akıntım kesilip kaşınmada durunca gitme gereği duymadım doktora.. Ama doktora akıntım ve kaşıntım var diyince muayene etmeye gerek duymuyor direkt mantar teşhisini koyuyor yani ultrassona pek gerek kalmıyor

Kizlar yardim edinAllah askinaa bu mantar ne illet bisey yarabbim kimseye vermesn bunu gunlerm gecelerim kabus oldu 3 5 ay once olmustm gene mantar fitil kullandm gecti simdi tekrarladı yara gorunum olarak oncekinden cok kötü :( ama oncesi kadar kasinti yok bugn doktora gittim smeer testi yapti bana adetim gectigi icin gebelik testi tabi negatif.. neyse gene fitil verdi tabi koydum fitili ama koyduktan sonra bembeyaz sut gibi akintim oldu sebebi ne olabilir gecenkinde boylw olmamisti. Ve fitilden sonra inanilmaz kasintim oldu yanma deseniz ayri maydonoz suyu falan ise yararmi bilgisi olan bi el atsn Allah askina ya

Bu konuda ben de yardım istiyorum :/ o kadar dikkat etmeme rağmen yine oldu mantar ve sırf bu yüzden bebek çalışması yapamıyorum. Artık ürolojiye gidip idrar kültürü isteyeceğim. Varsa başka öneriniz memnun olurum. Hiç geçmeyecek diye korkuyorum

Back