Akıntı normal canım fıtıl yapıyor onukızlar selam uzun zamandır bu sayfayı takipteyim üye olmak yeni kısmet oldu. Evleneli 4 ay oldu ve 4 aydır korunmuyoruz. Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay adet olmama 5 gün var ve 1 haftadır yogun kaşıntım vardı. Dün doktora gittim. Mantar ve enfeksiyon oldugunu söyledi. Fitil verdi. Gynomax-xl. Dün alttan muayneden sonra biraz kanamam oldu. Biraz zorladm ondandır dedi doktor hanm. Dün aksam fitili kullandm ve uyandgmdan beri yogun akıntı sarı bazen pembe leke geliyor. Aynı durumu yşayan oldu mu? Hastaneyi arıyorum doktorla görüşemiyorum yokmuş başka doktora da bağlamıyorlar çaresiz kaldmbirde sanrm enfeksiyon hamile kalmamı engellemis cnkü rahimde baska hicbir sıkıntı görünmüyor dedi
Fitil dün bitti 2 gündür kanamam yoğunlaştı. Doktora gittim tekrar kanaman durmazsa 1 hafta sonra yine gel dedi. Aynı zamanda eşimle korunmuyorduk. Hastalıgıma 2-3 gün var acaba gebelik vardı da birsey mi oldu kafamda deli sorularAkıntı normal canım fıtıl yapıyor onu
Her lavaboya girdikten sonra pamugu sirkeyle ıslatıp dıştan hafif pansuman yapıyorum baya azalttı kaşıntıyı. Ama bu dönemde tatlı ve unlu gida yememek lazmmıs. Besliyor mantarıBende aynı dertten muzdaripim kuzumm ne çekiyorum 1.5 yıldır o mantar illeti yüzünden bebeğim olmuyo
Alttan muaynede doktor biraz zorlamıs muayne bitince hafif kan geldi ama 3 günlük fitillerden sonra siddetlendi. Dün sabah bitti fitil bugun gece hala kan geliyor. Adetim yakın ama adet kanaması gibi değil yara kanaması gibiFitil kanama yapmazki.cok fitil kullandim asiri akinti yapti ama hic kanamam olmadi.ama fitil kullanirken iliskiye girmedim hic.ondanmi oldu ki acaba sende
Ah bu arada esimle 10 gündür ilişkiye girmiyorum mantar oldugum icin. Onla alakalı degildir muayneden olduFitil kanama yapmazki.cok fitil kullandim asiri akinti yapti ama hic kanamam olmadi.ama fitil kullanirken iliskiye girmedim hic.ondanmi oldu ki acaba sende
Ondan olabilir o zaman benimde hep vajinal muayeneden sonra smear alindiktan sonra lekelenmem olurAlttan muaynede doktor biraz zorlamıs muayne bitince hafif kan geldi ama 3 günlük fitillerden sonra siddetlendi. Dün sabah bitti fitil bugun gece hala kan geliyor. Adetim yakın ama adet kanaması gibi değil yara kanaması gibi
Ah kuzum bende yıllardır dönem dönem çekiyorum bu mantardan içine sarımsak sokanı bile duydum Allah gerek etmesin yinedeMantarr başımın belası illet hayattan soğudum bunun yüzünden!! Bugün yine gittim doktora 5 aydır yaptığım gibi. Doktor da diyoki çok ilaç kullanmışsın enfekte olmuş!vay arkadaş sanki kafama göre soktum o fitilleri her ay kendi yazdı bide öyle diyor. Kültür aldı korkuyorum bişey çıkacak diyebişe çıkmaz dmi bu testi yaptıran varsa içime su serpsin noluur. Bu sürede hiç korunmadık ama gebelik olmadı belkide bu mantar yüzünden olmadı engel oldu çok kötüyüm geçmek bilmiyor nasıl kurtulucaz bundan..
Bende aynıyım canım bende aynı olmuyo bebeğim evlendiğim günden beri bu illeti çekiyorumMantarr başımın belası illet hayattan soğudum bunun yüzünden!! Bugün yine gittim doktora 5 aydır yaptığım gibi. Doktor da diyoki çok ilaç kullanmışsın enfekte olmuş!vay arkadaş sanki kafama göre soktum o fitilleri her ay kendi yazdı bide öyle diyor. Kültür aldı korkuyorum bişey çıkacak diyebişe çıkmaz dmi bu testi yaptıran varsa içime su serpsin noluur. Bu sürede hiç korunmadık ama gebelik olmadı belkide bu mantar yüzünden olmadı engel oldu çok kötüyüm geçmek bilmiyor nasıl kurtulucaz bundan..
Aynı dert bendede var kasımdan beri doktorlardayım bana da cok ilaç kullanmışsın dedi. Ee napayım kasınıp durayım mı anlamadım. Sanki kafama göre kullandım, cok meraklıyım. En son bana enfeksiyona dönmüs dedi farklı fitile basladı son gün bugün geçmis gibi ama hep böyle geciyor gibi sonra tekrardan. Çözüm bulursak birbirimize söyleyelim de kurtulalım. Bezdim bezdimMantarr başımın belası illet hayattan soğudum bunun yüzünden!! Bugün yine gittim doktora 5 aydır yaptığım gibi. Doktor da diyoki çok ilaç kullanmışsın enfekte olmuş!vay arkadaş sanki kafama göre soktum o fitilleri her ay kendi yazdı bide öyle diyor. Kültür aldı korkuyorum bişey çıkacak diyebişe çıkmaz dmi bu testi yaptıran varsa içime su serpsin noluur. Bu sürede hiç korunmadık ama gebelik olmadı belkide bu mantar yüzünden olmadı engel oldu çok kötüyüm geçmek bilmiyor nasıl kurtulucaz bundan..
İçten tedavi yöntemlerini deneyin Yani beslenerekAynı dert bendede var kasımdan beri doktorlardayım bana da cok ilaç kullanmışsın dedi. Ee napayım kasınıp durayım mı anlamadım. Sanki kafama göre kullandım, cok meraklıyım. En son bana enfeksiyona dönmüs dedi farklı fitile basladı son gün bugün geçmis gibi ama hep böyle geciyor gibi sonra tekrardan. Çözüm bulursak birbirimize söyleyelim de kurtulalım. Bezdim bezdim
Bugün yine gittim doktoruma,muayene etti ve biraz enfeksiyon var dedi. Ben geçtiğini sanıyordum hiç şikayetim kalmamıştı seviniyordum ki bu illet beni bırakmamış. Allah başka dert vermesin ama tekrar başladı demesi ister istemez yıkım oluyor bana . Hayır tam da yumurtlama haftam inşallah engel olmaz çok korkuyorum bu ay da olmayacak diyeAynı dert bendede var kasımdan beri doktorlardayım bana da cok ilaç kullanmışsın dedi. Ee napayım kasınıp durayım mı anlamadım. Sanki kafama göre kullandım, cok meraklıyım. En son bana enfeksiyona dönmüs dedi farklı fitile basladı son gün bugün geçmis gibi ama hep böyle geciyor gibi sonra tekrardan. Çözüm bulursak birbirimize söyleyelim de kurtulalım. Bezdim bezdim
Bugün yine gittim doktoruma,muayene etti ve biraz enfeksiyon var dedi. Ben geçtiğini sanıyordum hiç şikayetim kalmamıştı seviniyordum ki bu illet beni bırakmamış. Allah başka dert vermesin ama tekrar başladı demesi ister istemez yıkım oluyor bana . Hayır tam da yumurtlama haftam inşallah engel olmaz çok korkuyorum bu ay da olmayacak diyeprobiyotik kullan dedi çok ilaç kullanmışsın vermicem ilaç dedi bide kefir iç dedi ona uycam bakalım inşallah çoğalmaz.
Suyla bile sadece duşta yıkıyorum, sirkeyle tuvalet temizliğine devam ediyorum. Ama yoğurdu pedle koymayı bilmiyordum geçmezse onu da deneyebilirim teşekkürler tavsiyeniz için.doktorun güzel tavisyeler vermis. kefiri hem ic hemde yogurt ile karistirip bir pede sür ve kullan- ara ara tazele. tüm vajinal florayi dengeler.
ayni sekilde PHsi uygun yikama sabunu al ve o bölgeye normal sabun vs. sakin sürme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?