• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar varm!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
akıntım ve kaşıntım vardı doktora gittim bugün mantarın var dedi.ilaçlar falan verdi.eşimle beraber kullanmam gereken ilaçlar verdi.
mantarlar neden ileri geliyo bilen varmı?internette biraz araştırdım.doğum kontrol hapı fln mantar enfeksiyonunu kolaylaştıran etkenlerdir diyo.bende doğum kontrol hapı kullanıyodum.acaba onu kullanmam mantarın gelişmesine sebep olurmu?sonuçta doğum kontrol hapı gebeliği engellemek için hormanlarımı etkiliyo..neyse sorum o değil.ilerde hamile kalmak istesem kalabilirim dimi?bu mantar bana bi zorluk çıkarmaz dimi?:gitme:

doğum kontrol hapı mantara sebep olmaz,sonuçta birçoğumuz kullanıyoruz , kadınların büyük bir çoğunluğu mantar enfeksiyonu geçirmiş ve geçirmektedir eğer bu hastalık gebe kalmaya engel olsaydı tehlikeli virüs diye önlem alınırdı,yok böyle birşey,rahat ol.......

Sewgılı arkadsım sana tawsıeym sabah kaltında we aksam yatarken genıtal temızleme jelı kullanmandır benımde ole dr ılac fılan werdı gectı ıste sona bu jel fılan kullandım artık alıskanlık yaptım sabah yuzumu yıkamadan yıkıyorum genıtel temızleme jelıyle bunu sende alıskanlık yapmanı tawısye ederım janım benım kocaman optum Şekerım:)

Sewgılı arkadsım sana tawsıeym sabah kaltında we aksam yatarken genıtal temızleme jelı kullanmandır benımde ole dr ılac fılan werdı gectı ıste sona bu jel fılan kullandım artık alıskanlık yaptım sabah yuzumu yıkamadan yıkıyorum genıtel temızleme jelıyle bunu sende alıskanlık yapmanı tawısye ederım janım benım kocaman optum Şekerım:)

genital temizleme jelini nerden temin edebilirim?herhangi bir markası falan varmı?
çok teşekkür ederim hepinize.açıkcası içim rahatladı..allah razı olsun hepinizdenopuyorumnanaktan

Aynı sorun bende de vardı antiiyotik kullandığım için olmuştu. Fazla antibiyotik kullanımı malesef mantar yapabiliyor bünyeye göre:(

bende mantar olurum artık alıştım, fitil kullanıyorum geçiyor. Doktor bana bunu bünyenin yaptığını söyledi, genital bölgede aşırı temizlik yapmaktan olabilir, yazın sıcaktan olabilir, ıslak mayodan olabilir herhangi bir ilaç kullanımına bağlı olabilir, umumi tuvaletlerden geçebilir bağışıklık sisteminin zayıf düşmesinden ve vajina ph ının değişiklik göstermesinden dolayı oluyor hiç üzülme, ilaçlarını düzenli kullan geçer.

:enbuyukkk:
genital temizleme jelini nerden temin edebilirim?herhangi bir markası falan varmı?
çok teşekkür ederim hepinize.açıkcası içim rahatladı..allah razı olsun hepinizdenopuyorumnanaktan

bıtanem walla ben awondan genıtal temızleme jelını kullanmaktayım 1 senedır cok memnunun sabah aksam kullanıyorum bıde eskı ıc camasırlarımı attım hep yenı kullanıyorum pamuklu ...:kahve:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimopuyorumnanaktan

bu aralar benimkide tekrar basladi.
acaip moralimi bozuyor..netten ilac arastirdim fitil,tek tablet ve krem aldim ama su
fitilll offf cok zor geliyor...bu 5 li tr de tek fitil kullanmistim..bakalim ins iyi gelir..
ic camasirimi utuleyip giyince kasintim yoktu.tembelligimden tekrarladi:(((

bazi haplar yapabiliyor mantar..ilac kullan,camasirlarini utule,orayi nemli birakma..
dikkat edince duzeliyor dert etme canim..ilacla zaten onu atiyorsun mantari..

Son düzenleme:
fitilleri kullanmak bayabi zorluyo beni.yaa birşey daha sorcam.bu fitilleri kullanmaya başladığım ilk zamanlar rahimimin içinde hiç birşey farketmiyodum ama son2 gündür rahimimin içinde parmağım sürekli biyere değiyo.bademcik gibi bişiye benziyo galiba. sadece bademcikten daha büyük.ve canımı sıktı.nedir bilmiyorum.öncesinde ölebişeye değmiyodu parmağım.bi fikri olan varmı?

bende yeni evliyim.kaşıntı ve beyaz b iakıntım vardı.ve mantar başlangıcı olduğunu söyledi doktor. evliliğin ilk günlerinde olmasının normal olduğunu söyledi..korkulacak bişey yok bende krem kullanıyorumalkisalkisalkis

fitilleri kullanmak bayabi zorluyo beni.yaa birşey daha sorcam.bu fitilleri kullanmaya başladığım ilk zamanlar rahimimin içinde hiç birşey farketmiyodum ama son2 gündür rahimimin içinde parmağım sürekli biyere değiyo.bademcik gibi bişiye benziyo galiba. sadece bademcikten daha büyük.ve canımı sıktı.nedir bilmiyorum.öncesinde ölebişeye değmiyodu parmağım.bi fikri olan varmı?

bence bi doktora gorun..fitili koyarkende eldiven kullanin benim tr de aldigimda eldiven vardi bunda yok bende eldiven aldim oyle koyuyorum..

Back