How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Mantar sorunu olupta yinede hamile kalinir mi,birde ne yapacam bu mantari sornunu :(

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Arkadaslar ya tipik mantar olmusum

doktorum bisey yazmadi manyak dedi git ezanede sor versinler biseyler:37:

sizce nasil bir yol izleyebilirim düzelmesi icin?ne var iyi gelen?

birde mantar olundugu halde hamile kalinabilir mi?

geçmiş olsun tatlım ne gibi bi şikayetin var ki.yani mantar ın sendeki etkisi ne

Kasinti var özellikle dis kisimda yani bacaklara dogru falan,pötür pötür beyaz sey geliyor ve akintida beraberinde,eksi peynir gibi kokuyor birde kuruluk var,iliski sirasinda sorun yaratiyor.

hamile kalmaya engel degil canım kaşıntın oldugu zaman sirkeli suyla vajina yıka rahatlatıyor

Arkadaslar ya tipik mantar olmusum

doktorum bisey yazmadi manyak dedi git ezanede sor versinler biseyler:37:

sizce nasil bir yol izleyebilirim düzelmesi icin?ne var iyi gelen?

birde mantar olundugu halde hamile kalinabilir mi?

canim benim önce sen bi güzel doktorunu degistir.cünkü bütün enfeksiyonlar gibi vajinal mantar enfeksiyonu da tedavi edilmezse birçok kötü sonuca yol açabilir. Daha tehlikeli hastalıkların gelişmesine zemin hazırlar. Bulaşıcı olduğu için tekrarlayabilir. Başka enfeksiyonlara yol açarak sonu kısırlığa kadar uzanabilecek tehlikeler doğurur. Ayrıca bazı hastalıkların habercisi olduğu için teşhis edilmesi önemlidir. ozaman hepimiz doktor yerine eczaneye gidip ilac alalim.bu nasil bi doktormus anlayamadim.bence önce tedavi ol ondan sonra hamilelik düsün derim....

Canım korkma mantarın bebişle alakası yok,olsa bana olurdu.
bol bol elma sirkeli suyla yıka,elma sirkeli kaynamış su buharına otur.

evlendiğimden beri en az 3-4 kere geçirmişimdir..zaten antibiyotikler daha beter ediyo beni.

kizlar cok sagolun ya Allah razi olsun,cok kötü bir durum:5:

hele o kuruluk yok mu iliski sirasinda,birde cekinip esimden kaciyorum cogu zaman,onada zarar vermemek icin.

sirkeli su yani iyi mi sahiden,deniyeyim mi?

ya manyak doktor,sahiden ne bileyim bakti mikroskopa biraz sivi vajinadan alip, dedi yok pek bisey görünmüyor hafifce var vajinada.

birde hafifce kizariklik var dedi ama o kadar kötü degil...

yani hamile kaliniyor öyle mi,ama nette baktim diyorlar hamile kalmayi engelliyor:36:

Canim bendede dogumdan sinra olmustu.artik kasintidan duramiyordum saglik ocagimdaki dr icinde 4 kapsul bulunan biilac verdi.iki gun kullanicaksin dedi.ve gercekten o gundem belli hic birseyim kalmadi cok sukur.o ilacida anbem soylemisti bende doktora danistim.

Eczanede bir sey var 1 günlükmüydü 3 günlük mü ne tedavi diyor bi onu mu denesem,ayriyeten arkadaslarin dedigi gibi sirke suyunu kullansam..

mantar kremi kullaniyorum ama pek yaramiyor gibi

Eczanede bir sey var 1 günlükmüydü 3 günlük mü ne tedavi diyor bi onu mu denesem,ayriyeten arkadaslarin dedigi gibi sirke suyunu kullansam..

mantar kremi kullaniyorum ama pek yaramiyor gibi

canim neden bi doktorla yetiniyosun.bide baska doktora muayene ol o ne diyecek bakalim.ben de bi kac kere yakalandim bu hastaliga neler cekildigini bende cok iyiy bilirim.her defasinda doktoruma giderim 3 günlük fitil ve kremini verir o hafta hemen kurtulurum.tamam baslangic drecesindeki mantar hamilelige engel degil ama nicin bu sekilde hamile kalacankibide hamilelikte bunla ugrasmak zorunda kalacan.gerci hamileliktede yakalana biliyosun ama sen simdi farketmissin bence önce önlemini al derim,dahada ileri seviyeye gelmesin.

canim neden bi doktorla yetiniyosun.bide baska doktora muayene ol o ne diyecek bakalim.ben de bi kac kere yakalandim bu hastaliga neler cekildigini bende cok iyiy bilirim.her defasinda doktoruma giderim 3 günlük fitil ve kremini verir o hafta hemen kurtulurum.tamam baslangic drecesindeki mantar hamilelige engel degil ama nicin bu sekilde hamile kalacankibide hamilelikte bunla ugrasmak zorunda kalacan.gerci hamileliktede yakalana biliyosun ama sen simdi farketmissin bence önce önlemini al derim,dahada ileri seviyeye gelmesin.

Sagol canim,baska doktora gitmeyi planliyordum bende:46:

Umarim gider birdahada gelmez:47:

Merhaba ,senin sorununu bende yaşadım hala daha ara ara yaşıyorum.1.Manrat bulaşıcı değildir.Ama nadiren de olsa erkeklerde görülebilir.Tedavi her iki tarafada yapılmalıdır.2.Sadece merhemle geçmesi zor oluyor.Hamile olup olmadığından emin olduktan sonra fitil ve merhemi bir arada kullanman şart.3.Naylon iç çamaşırından uzak dur.4.Islak yada nemli kalma 5.Genital temizleyicilerden uzak dur.Sakın sabunla yıkama.Bunları dene ama bir kere olduysan kolay kolay kurtulamazsın.Herzaman kendini kolla .

kızlar peki idrarın yakması neden olyor?ne yapmalıyım.gebeliğe engel mi? tedvi gördüm ama yine başladı ....ilaçlar bitti 1 hfta sonra başladı.... evlendiğimden beri 2 kez yaşıyom
(not:1,5 aylık hamileyim ve eşimle ayrı şehirlerdeyiz)

kızlar peki idrarın yakması neden olyor?ne yapmalıyım.gebeliğe engel mi? tedvi gördüm ama yine başladı ....ilaçlar bitti 1 hfta sonra başladı.... evlendiğimden beri 2 kez yaşıyom
(not:1,5 aylık hamileyim ve eşimle ayrı şehirlerdeyiz)

aaaa hamileyim yazmışım affedersiniz yaa Allah mı söyletti bilmiyorum da evliyim yazacaktım :26:

arkadaş tebrik edince bir bakayım dedim ne yazmışım ..bir baktımm hamileyim yazmışım yaaa.... İnanmıyorum yaa :40:

Back